Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Επίσκεψη της Προέδρου ΔΗΜ.ΤΟ. Αλμωπίας στον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων της, πραγματοποίησε η νέα πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμωπίας κ. Σάνια Πέγιου.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αλμωπίας ο Δήμαρχος αφού καλωσόρισε και συνεχάρη τη νέα πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ.  προχώρησε σε μια πληρέστερη ενημέρωση για το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων και έργων στο Δήμο.

Από πλευράς της, η κ. Πέγιου, διαβεβαίωσε πως στόχος της είναι να λειτουργήσει η ΔΗΜ.ΤΟ. ως μοχλός διαβούλευσης και προώθησης ζωτικών θεμάτων για την τοπική κοινωνία στην κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους βουλευτές του νομού, ώστε έγκαιρα και αποτελεσματικά να δίδονται λύσεις.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πολυξένη Νάνου, Γιάννης Κετικίδης, Δημήτρης Γιάντσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Λιούγας.




10 σχόλια:

  1. Τι αρμοδιότητες έχει η κυρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑθΗΚΟΝΤΑ.ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είχες διαβάσει καλύτερα και είχες νοημοσύνη δεν θα έκανες αυτή την ερώτηση! Μάθε, διάβασε και μετά κρίναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ αυτή η πολιτική και αυτοί οι πολιτικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπίνο για να σκάς εσύ ανέβηκε η φωτό. Από εδώ και πέρα θα είσαι απών από τις φωτό προσωπικοτήτων της Αμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365