Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας αύριο - Διαδικτυακά τα μαθήματα

Ανακοίνωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν από την έλευση της κακοκαιρίας ΕΛΠΙΣ, αύριο Δευτέρα 24/01/22 με απόφαση Δημάρχου όλες οι σχολικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αλμωπίας θα παραμείνουν κλειστά. 

Τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά με τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Κατόπιν συνεννόησης, οι διευθυντές θα μεταβούν κανονικά στις σχολικές μονάδες, ανάβοντας τα καλοριφέρ προκειμένου να μην υπάρξουν βλάβες.

Για το αν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 25/01/22, θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση.

19 σχόλια:

  1. Τραγικοι...ούτε χιόνι έχουμε. Κ άλλες μέρες με -6 πήγαιναν πρωί σχολείο.τωρα τι άλλαξε...?? Απαράδεκτοι... Ο δήμαρχος δεν ξέρει τι του γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ προφανώς δεν ξέρεις τι λες ή δεν έχεις παιδιά,με ανοιχτά παράθυρα σκεφτείτε λίγο πριν σχολιάσετε. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παραθυρα ανοιγουν στο διαλειμα οπως τις προηγουμενες μερες με -7 και -8. Αν φοβασαι για το παιδι σου κρατα το σπιτι . Εχεις το δικαιωμα. Με τετοιο καιρο δε θα σε κατακρινει κανενας.

      Διαγραφή
  3. Η Αλμωπια βρίσκεται στο Ν. Αττικης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι εντολή απ τα κεντρικά. Δεν αποφασίζει μόνος του κάθε Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω 2 παιδιά που πάνε σχολειο... Όλοι γίνατε ευαίσθητοι πλέον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη Σκύδρα και στην Έδεσσα δεν έχει κρύο....??μόνο εδώ έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχε μπράβο και την Τρίτη να τα κλείσεις για να περάσει το μεγάλο κρύο. Από Τετάρτη θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία. Όσο για τους άλλους δήμους δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν. Με covid και κρύο είστε σοβαροί; Ή κορονοϊό να κολλήσουν τα παιδιά ή πνευμονία.
    Δήμαρχε περιμένουμε και την Τρίτη
    Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΙΡΑΙΟΙ!
    ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να στειλει και νταντάδες να τα προσεχουν γι αυτους που δουλεύουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. είναι άλλο θέμα το ότι δεν έχουμε που να αφήσουμε τα παιδιά μας...Και άλλο πράγμα το κλεισιμο των Σχολείων.
    Θεωρητικά οικογένεια κάνεις μόνο όταν είσαι οργανωμένος.Δεν είμαστε ούτε ινδιάνοι ούτε ζούμε στο μεσαίωνα να μην έχουμε οργανώσει τις οικογένειες μας.
    Ή κάποια κοπέλα πληρώνεις για τα παιδιά σου, ή άδεια σου δίνουν απ τη δουλειά σου ή έχεις κάποιο διαθέσιμο ικανό και όχι ευπαθή άτομο να σε βοηθήσει.
    Αν δεν τα έχεις αυτά...σορυ αλλά είσαι όντως σε πολύ δύσκολη θέση.
    Τα σχολεία πάντως ,αν είναι για μια μέρα οκ...μια χαρά απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Συμφωνω να τα κλεισει. Αλλα μην βάζεις διαδικτυακά για μια μερα ανακοινώνοντας το τελευταία στιγμή. Εχουμε που να αφήσουμε τα παιδιά μας και ειμαστε πιο αργανωμενοι απο σενα. Αλλα οχι και υποχρεωμένοι να κανουμε οτι σκέφτεται ο καθένας.. έχουμε δουλειές και πρόγραμμα κάθε μέρα.

      Διαγραφή
  11. https://www.reader.gr/koinonia/400295/kairos-kakokairia-elpis-giati-apofasise-i-politiki-prostasia-na-kleisoyn-ta-sholeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με ολικό παγετό δεν πάμε σχολείο παγώνουν τα οι βρύσες τα καλοριφέρ δεν υπάρχουν οι υποδομές στην Ελλάδα και καλά κάνουν δε θα κάνουμε υποδομές Φιλανδίας για πέντε μέρες το χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κανενας δε θα σου πει μπραβο δημαρχε. Αυτοι που σε στηριζουν τωρα ειναι δικοι σου που οτι και να εκανες θα σε στηριζαν. Να ρωτας αλλη φορα κανεναν σοβαρο ανθρωπο πριν παρεις αποφασεις για θεματα που δεν γνωριζεις.Μην γινουμε σαν το παραμυθι με τον ψευτη βοσκο. Ειναι σιγουρο πως καποια στιγμη θα υπαρχει πραγματικος λογος να κλεισεις τα σχολεια και δε θα σε πιστευει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως και ανοιχτά να ήταν το παιδί μου σχολείο δεν θα το έστειλνα ,τωρα εσύ τι λες είναι να χαμε να λέγαμε ναχαμε να πούμε

      Διαγραφή
  14. ΣΩΣΤΉ ΑΠΌΦΑΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕ COVID KAI ME ΠΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο δήμαρχε τολμηρή απόφαση και σωστή! Τωρα μερικοί π σχολιάζουν μπορεί να μην έχουν καν παιδιά και το κάνουν για πολιτικούς λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365