Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Άρωμα γυναίκας προσεχώς στο Δημαρχείο Αλμωπίας

Σε λίγο καιρό θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις
Πιο έντονο από ποτέ θα είναι το άρωμα γυναίκας στο Δημαρχείο Αλμωπίας σε λίγες βδομάδες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, αναμένεται η πρόσληψη δύο νέων ειδικών συνεργατών του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση, οι οποίες θα έχουν συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο. Στόχος είναι με τις γνώσεις τους μέσα από τις σπουδές τους, να βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργεία του Δήμου, στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του, αλλά και σε τομείς της καθημερινότητας των πολιτών.

Πρόκειται για 2 νεαρές κοπέλες, φρέσκιες και άφθαρτες στην πολιτική σκηνή, μία από χωριό της Ανατολικής Αλμωπίας και μία από την Αριδαία.

Σε λίγο καιρό θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Πρώτα θα ανακοινωθεί η πρόσληψη της κοπέλας από την Ανατολική Αλμωπία και στην συνέχεια η πρόσληψη της κοπέλας από την Αριδαία.

Θυμίζουμε πως πλέον ο κ. Χαμαλίδης και η κ. Καρφιτσοπούλου δεν βρίσκονται σε θέσεις ειδικού συνεργάτη και οι παραπάνω νεαρές κοπέλες ουσιαστικά θα πάρουν τις θέσεις τους στην Δημοτική ομάδα.

Αυτοί την στιγμή ειδικοί συνεργάτες είναι οι Γρηγορίου, Εμμανουηλίδης, Ανδρονίκου και Μίντζας.

17 σχόλια:

  1. Αναμένουμε ας ελπίσουμε να μην είναι καμία κόρη υποψηφίου κλπ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψηφίσαμε Μπάτση γιατί μας είπε: ''Τέλος στα ρουσφέτια'' Θα δουλεύουν όσοι αξίζουν.Μας είπε ''δεν θα κάνω ότι έκαναν οι προηγούμενοι''κλπ. Τι βλέπουμε μέχρι τώρα όμως? το αντίθετο μήπως? Κρίμα.Πολύ κρίμα γιατί ξεγελαστήκαμε.
    Οι μέχρι τώρα ειδικοί σύμβουλοι τι πρόσφεραν? ο γενικός Γραμματέας τι προσφέρει? όλοι με παχυλούς μισθούς και χωρίς ευθύνες και έλεγχο από κανεναν.
    Κύριε Δήμαρχε,κύριοι συνδημότες μου δεν εκφράζω κανέναν άλλο υποψήφιο δήμαρχο.Όχι.Όμως όλοι αυτοί οι σύμβουλοι κλπ πληρώνονται με λεφτά του κόσμου.Πληρώνονται με τα δικά μας χρήματα.Με ποιό δικαίωμα δεν έχει ο κοσμάκης ενημέρωση πλήρη και αναλυτική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως οι γονείς τους είναι κάτι στο Δήμο;
    Φάμπρικα το κάνατε εκεί μέσα, κρίμα Μπάτση που σε ψήφισα, τα λάθη όμως γίνονται μια φορά.
    Είστε χειρότεροι από τους προηγούμενους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στοίχημα ότι είναι κόρη υποψηφίου κατά τα άλλα προεκλογικά δεν κάνουμε ρουσφέτια κρίμα… οι εκλογές είναι κοντά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στήριξα τον Μπάτση με 30 ψήφους,δεν πρόκειται να μας ξαναδεί........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ειδικοί συνεργάτες έχουν γίνει περισσότεροι από τους Αντιδημαρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν έχουν προσόντα τότε να μιλήσετε Αν όμως έχουν γιατί να μη προσληφθούν και να προσφέρουν αφού προβλέπεται και χρειάζονται στον Δήμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ο 5:09μ.μ. και επανέρχομαι.....Τα προσόντα προκύπτουν από αδιάβλητο διαγωνισμό και όχι από τοποθέτηση του τύπου "έτσι γουστάρω". Αν κάνατε ένα διαγωνισμό όπως πρέπει (όχι φωτογραφικό) τότε κανείς δεν θα μπορούσε να πει τίποτα.

      Διαγραφή
  8. Εφόσον είναι γνωστό ότι θα προσλάβει συγκεκριμένα πρόσωπα τότε ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ τις θέσεις για να υποβληθούν αιτήσεις. Αν γίνει προκήρυξη για να προσλάβει τις συγκεκριμένες κυρίες τότε πρέπει να κλαίμε (που κλαίμε) όσοι τον ψηφίσαμε
    Υ.Γ Καημένη Αλμωπία πότε θα πετύχεις ικανό δήμαρχο για να τον εκλέξεις για δεύτερη φορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενω άν προσλάμβανε εσένα 5.09 ο διαγωνισμός θα ήταν αδιάβλητος έτσι δεν είναι ? και θα είχε και προσόντα και δεν θα ήταν τοποθέτηση έ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 5:09 είμαι συνταξιούχος!!!! Δεν έχω ανάγκη κανένα διαγωνισμό, αλλά εσύ πρέπει να τραβάς μεγάλο ζόρι!!!!!

      Διαγραφή
  10. Ετοιμαστείτε να σας πεσουν τα μαλλιά !!!!αυτό φτάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365