Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Εγκρίθηκαν μελέτες για το Φράγμα του Αλμωπαίου ποταμού (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Εγκρίθηκαν με απόφαση της αρμόδιας Διευθύντριας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Αγροτικών Υποδομών, Τμήμα Ανάθεσης και Εποπτείας Τεχνικών Μελετών κ. Παπαδημητρίου Χρυσούλας, οι μελέτες α) Γεωλογική μελέτη (Β φάση), β) Γεωτεχνικής Έρευνας και Μελέτης (Β φάση)  και γ) Κοινής Γεωλογικής και Γεωτεχνικής Αξιολόγησης  της σύμβασης με τίτλο « Μελέτη κατασκευής φράγματος Αλμωπαίου  (Καλής) Ν. Πέλλας».


Όπως είχε δεσμευτεί ο εκπρόσωπος της Αναδόχου Εταιρείας, (σύμπραξη εταιρειών), κατά την τηλεδιάσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί μετά από αίτημα μας το 2021, παρουσία του τότε Υφυπουργού κ. Οικονόμου, παραδόθηκαν οι συμπληρωματικές μελέτες που απαιτούνταν.

Σε επικοινωνία του στις 10-1-2022,  ο Αντιπεριφερειάρχης  Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, έλαβε την διαβεβαίωση, ότι το έργο θα υλοποιηθεί μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). 




1 σχόλιο:

  1. Φράγμα στην Καλή με νερά του Αλμωπαιου.Στην Αλμωπία θα γίνει κανένα φράγμα με τα ίδια μέρα;Απάντηση όχι.Ποιος βουλευτής είναι από την Αλμωπία;Απάντηση
    :ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365