Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Έδεσσα: Έφυγε ο Γιάννης Μελετλίδης

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Την απώλεια του Γιάννης Μελετλίδη θρηνεί το ποδόσφαιρο της Πέλλας, καθώς σήμερα έγινε γνωστός ο θάνατος του 74χρονου παλιού διαιτητή από την Έδεσσα.

Ο εκλιπών διετέλεσε διαιτητής στην Β’ Εθνική και βοηθός διαιτητή στην Α’ Εθνική, ενώ ήταν μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας.

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν, ειδικά στους παλιότερους παράγοντες, ποδοσφαιριστές , αλλά και φίλους του ποδοσφαίρου της Πέλλας.

1 σχόλιο:

  1. Καλο παραδεισο να εχει κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογενεια του και στους φιλους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365