Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Δόξα Μανδάλου: «Η σημαία στον ιστό της»

Η μεγάλη επιστροφή
Δύο χρόνια μακριά από τη Δόξα Μανδάλου ήταν αρκετά και για τον ίδιο, αλλά και για τον σύλλογο. Η μεγάλη επιστροφή, λοιπόν είναι γεγονός, καθώς η διοίκηση των «Μαυραετών» συμφώνησε με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό, Τάσο Τσελεπή. 

Ο επί σειρά ετών αρχηγός, επιστρέφει στην ομάδα με την οποία συνδέθηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη και αποτέλεσε για μία 5ετία ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας, τιμώντας τη φανέλα της, αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όσο λίγοι. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας διαθέτει τεράστια εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία σε ΠΑΟΚ Αγίου Γεωργίου (ομάδα της γεννέτειρας του), Ολυμπιακό Γαλατάδων (Δ’ Εθνική), Ηρακλή Άσπρου, Αναγέννηση Γιαννιτσών (Δ’ Εθνική), Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων, Αετό Σκύδρας (Δ' Εθνική, Νίκη Καλής, ενώ μέχρι πρόσφατα ανήκε στον Άρη Λιπαρού. 

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται πλέον στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Δήμου Αγγελάκη και αναμένεται να δώσει πολύτιμες αμυντικές λύσεις την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, αλλά και να βοηθήσει τους νεότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

1 σχόλιο:

  1. Μιλάμε για πολύ γκρίνια,αντε ρε Τάσο φτάνει άσε να παίξουν τα παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365