Γράφει ο Γιώργος Μπίνος - Φωτορεπορτάζ Γιώργος Καραγιαννίδης |
Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η αναμέτρηση στην Άψαλο, όπου ο πρωτοπόρος Άρης Νησίου πέρασε δύσκολα με το διπλό επικρατώντας με σκορ 1-0 του τοπικού Όλυμπου.
Η αναμέτρηση κύλησε με μια φλύαρη κατοχή μπάλας από τους φιλοξενούμενους, που όμως συνάντησαν την σθεναρή αντίσταση των γηπεδούχων που με το ψυχωμένο παιχνίδι τους κρατούσαν μακριά τους αντιπάλους τους.
Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και τελικά όλα κρίθηκαν στο 64’ όταν ο Νίκος Χούμαλης έλυσε τον γόρδιο δεσμό της άμυνας των γηπεδούχων και χάρισε το τρίποντο της νίκης στους πρωτοπόρους φιλοξενούμενους, που κράτησαν την διαφορά από τους διώκτες τους.
Στο 88' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Όλυμπου, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την συγκεκριμένη απόφαση.
Με το σφύριγμα της λήξης δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και η εστία "φωτιάς" να σβήνει γρήγορα.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Αλατζάς, Ατζαμιδάκης.
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:
Η Άψαλος έπρεπε να το πάρει παλιό μαλακές το γκολ της Άψαλος το ακυρώνεται για ποιον λόγο αφού ο κανονισμός πλέων λέει ότι μετά από λάθος διωξιμο δεν υπάρχει κανένα offside
ΑπάντησηΔιαγραφήΕξοστρακισμός ήταν ανωρθογραφε και όχι λάθος διωξιμο
ΑπάντησηΔιαγραφήτσαμπα ακυρώθηκε και το παιδι που τ εβαλε παικταρας έπαιξε πρωτη φορα στο χωριο του!
ΑπάντησηΔιαγραφή