Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Ανώτερος ο «Γηραιός», ήττα με 0-2 ο κουρασμένος Αλμωπός

Γράφει - Ρεπορτάζ: Αντώνης Καρατζίδης

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε ο εμφανώς κουρασμένος, λόγω συνεχόμενων παιχνιδιών εδώ και πολύ καιρό Αλμωπός Αριδαίας, από τον Ηρακλή, στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας για την 17η αγωνιστική της SuperLeague 2 Betsson.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Παϊτέρη στο πρώτο ημίχρονο.


Στην επανάληψη ο «Γηραιός» κατάφερε να ανοίξει το σκόρ με τον Ματίας στο 51' με σουτ εντός περιοχής και εννέα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 60' ο Μπαστακός έγραψε το 0-2.


Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Αλμωπός προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Παλαβράκη, χωρίς όμως να τα καταφέρνει με το 0-2 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες το ματς, λόγω αποβολής του Δημήτρη Ασλαμπάλογλου στο 76’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα

Πρέπει να τονίσουμε πως για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αλμωπός δεν είχε την συμπαράσταση των φιλάθλων του, αφού με απόφαση της Αστυνομίας, εξαιτίας των μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19, επιτρεπόταν η είσοδος μόνο όσους φιλάθλους είχαν πρόσκληση, περίπου 100-150 άτομα. Για την συγκεκριμένη απόφαση ουδεμία ευθύνη έχει η διοίκηση του Αλμωπού. Μάλιστα πριν την έναρξη της αναμέτρησης υπήρχε μικρή ένταση στην είσοδο του γηπέδου, ανάμεσα σε φιλάθλους του Αλμωπού, κατόχους διαρκείας και την αστυνομία, γιατί δεν επιτράπηκε η είσοδος.


Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Σουλιώτης (Καράμπελας 83'), Παρασκευάς, Κολλαράς, Σέχου (Ρίβας 78'), Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (Ζαχαρός 55'), Γιουκούδης, Πρίκας (Γιαλαμούδης 78'), Μπακουτσής (Πέττας 55'), Ρόβας.


Π.Ο.Τ Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Παναγού, Πήλιος, Παπαστεριανός Α., Κωστούλας, Πατράλης, Παπαστεριανός Μ., Τότσκα (Χατζηπιρπιρίδης 87'), Καρτσαμπάς (Κάκκος 79'), Mathias Tomas (Napolitano 87'), Μπαστακός (Aleksic 85'). Napolitano, Μασούρας, Κάκκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365