Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Μετάλλαξη Όμικρον 2: Αυτά τα συμπτώματα δείχνουν ότι νοσείτε πριν βγει θετικό το τεστ

Σύμφωνα με έρευνες

Ανησυχία για τη μετάλλαξη Όμικρον 2 εκφράζουν οι επιστήμονες. Σύμφωνα με έρευνες μπορεί κάποιος να έχει νοσήσει και να το καταλάβει πριν ακόμα βγει θετικός στο τεστ χάρη σε συγκεκριμένα συμπτώματα.


Σύμφωνα με την mirror και την έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, υπάρχουν συγκεκριμένα συμπτώματα τα οποία δείχνουν ότι κάποιος έχει κολλήσει τη μετάλλαξη Όμικρον 2, χωρίς να το καταλάβει!


Συγκεκριμένα, όσοι νοσούν φαίνεται ότι εμφανίζουν ίλιγγο ή ζάλη κατά την διάρκεια της ημέρας, ενώ στη συνέχεια μπορεί να αισθανθούν κόπωση.


Το NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας) αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «αυτά μπορεί να έρχονται και να φεύγουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν είναι σταθερά ή πολύ έντονα, θα πρέπει να ενημερώσετε τον γιατρό σας, καθώς μπορεί να θέλει να κάνει κάποιες περαιτέρω εξετάσεις».


Τα συμπτώματα της Όμικρον 2 μοιάζουν αρκετά με εκείνα της αρχικής παραλλαγής, τα οποία είναι σχεδόν ίδια με εκείνα από το κοινό κρυολόγημα.


Αυτά είναι:


Ρινική καταρροή

Ξηρό λαιμό

Πονοκέφαλο

Κόπωση


Παράλληλα, το CDC εξέδωσε προειδοποίηση για την Όμικρον, ζητώντας από τους ανθρώπους να προσέχουν το χλωμό, γκρι ή μπλε δέρμα, τα χείλη ή τα νύχια.


Αυτό μπορεί να υποδηλώνει χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και να απαιτεί επείγουσα ιατρική φροντίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365