Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Προσυνεδριακή διαδικασία ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας για το 3ο Συνέδριο

Δελτίο Τύπου

Την Δευτέρα 28/02/22 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αλμωπία για την συζήτηση των πολιτικών θέσεων και των προτάσεων για αλλαγές στο καταστατικό μπροστά στο 3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα πραγματοποιηθεί από τις 13-17 Απριλίου 2022. 


Η συνεδρίαση έγινε με μεικτό τρόπο και διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αριδαία με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. 


Την εισήγηση έκανε ο Στέργιος Καλπάκης Αναπλ. Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.  Στην συνεδρίαση τοποθετήθηκε και ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης. Συντόνισε ο Αλέξανδρος Τσίμας. 


Εκφράστηκε από όλους η ανάγκη να φύγει το συντομότερο η καταστροφική και επικίνδυνη κυβέρνηση της ΝΔ.  Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ειναι μονόδρομος για να αποκατασταθεί το κοινωνικό κράτος, η κοινωνική δικαιοσύνη, η δημόσια υγεία, να μπεί φρένο στα καρτέλ που διαμορφώνουν την ακρίβεια στην ενέργεια και στις απευθείας αναθέσεις δισεκατομμυρίων σε κολλητούς και χορηγούς, να αντιστραφούν πολιτικές περιθωριοποίησης των αγροτών και των εργαζομένων και να διατηρήσει η χώρα μας το δόγμα εξωτερικής πολιτικής ως γέφυρα Δύσης- Ανατολής και ως παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή με βάση το διεθνές δίκαιο και όχι να μπεί σε επικίνδυνες περιπέτειες. 

2 σχόλια:

  1. Γενναίοι . Σας βγάζω το καπέλο. Στο χωριό μου , υπάρχει κοσμος όπως επι χούντας που εκφοβίζουν αν πεις ότι είσαι αριστερός….κριμα . Μπράβο Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ ξανά ΣΥΡΙΖΑ ποτέ ξανά αριστερόφρονος φασισμός.
    Αξέχαστε Μίκη αιωνία σου η μνήμη με μία λέξη τα είπες όλα
    Αριστερόφρονος ΦΑΣΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365