Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Απόλλων Κρύας Βρύσης - Ηρακλής Αγίου Λουκά 4 - 4 (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης

Δείτε την ανάρτηση του Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης:


ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ 4 – 4


Ενός κακού μύρια έπονται !


Απρόσμενη ισοπαλία για τον Απόλλωνα μέσα στην έδρα του από τον γειτονικό Ηρακλή Αγ. Λουκά, αποτέλεσμα πολλών αιτιών. Η απουσία 8 βασικών ποδοσφαιριστών για διάφορους λόγους, η πολύ κακή απόδοση συνολικά από την ομάδα του Απόλλωνα και η αποτελεσματικότητα των γειτόνων σε όλες τους τις επιθετικές ενέργειες τους, έφεραν το τελικό αποτέλεσμα.

 Ένα αποτέλεσμα που μοιάζει με αγγλικό σκορ και η διακύμανση του ήταν εκπληκτική όπως και το ενδιαφέρον του μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων !

Βέβαια μπορεί ένα αποτέλεσμα να είναι αρνητικό και να επηρεάζει τους αριθμούς της βαθμολογία, όμως έχει και τα θετικά του με την έννοια της περισυλλογής και της απόκτησης εμπειριών από μία τέτοιά κακή αγωνιστική εικόνας, ιδιαίτερα για τους νεαρούς της ομάδας που κλήθηκαν σε αυτόν τον αγώνα να αγωνιστούν και να υπερασπιστούν την βαθμολογική πρωτιά, αλλά και το βάρος της φανέλας που φοράνε. Η συνεχής σκληρή δουλειά το χαμηλό βλέμμα είναι τα στοιχεία που μπορούν να φέρουν τα θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια για την επίτευξη του τελικού στόχου στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αλλά και της ποδοσφαιρικής πορείας του καθενός που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων στο μέλλον . 

3ο ο Τσιτιρίδης από δεξιά θα μπει στην μεγάλη περιοχή θα πλασάρει και η μπάλα χτυπώντας σε σώμα αμυντικού θα πάρει τροχιά πάνω από τον Σαριπανίδη καταλήγοντας στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0.

14ο τραγικό λάθος της άμυνας του Απόλλωνα θα δώσει την ευκαιρία στον ΄έμπειρο Μιχαηλίδη Α. με πλασέ να ισοφαρίσει σε 1 – 1.

24ο ο Σκαπέρδας θα βρεθεί μόνος του με τον Σαριπανίδη, αλλά η καθυστέρηση να πλασάρει, έδωσε χρόνο να μπλοκάρει την μπάλα με τα πόδια του ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.

26ο ο Νήρας με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή θα σημειώσει το 2 – 1

44ο ο Κουτσός Β. με πλασέ μετά από νέο λάθος της άμυνας θα ισοφαρίσει σε 2 – 2

54ο ο Χ΄΄βασιλειάδης από δεξιά θα βγάλει σέντρα στο ύψος του πέναλτι, με τον Νήρα να πιάνει ωραίο γυριστό πλασέ σε πρώτο χρόνο μετην μπάλα όμως να φεύγει λίγο άουτ.

61ο ο Νήρας από αριστερά και αρκετά πλάγια θα πιάσει δυνατό σουτ τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα να επιστρέφει μέσα στην μεγάλη περιοχή χωρίς όμως κάποια αξιόλογη εξέλιξη στην συνέχεια. 

75ο ο Κουτσός Η. με ένα σπριντ στην αντεπίθεση θα φτάσει μέσα στην μεγάλη περιοχή και με πλασέ θα σημειώσει το 2 – 3

81ο ο Γαβριηλίδης από δεξιά θα εκτελέσει φάουλ στο πρώτο δοκάρι με τον Σκαπέρδα να πιάνει εκπληκτική κεφαλιά σε πρώτο χρόνο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα πριν προλάβει να την δει ο τερματοφύλακας !

83ο σε μία φάση διαρκείας ο Σκαπέρδας θα φύγει μόνος του από αριστερά θα μπει στην μεγάλη περιοχή ΄΄τραβώντας΄΄ προς την πλευρά του τον Σαριπανίδη και πλασάροντας δεξιά στον αμαρκάριστο Νήρα ο ποιος χάνοντας τον βηματισμό του θα χάσει την ευκαιρία να σημειώσει το τέρμα με την μπαλιά να βγαίνει προς τα έξω στον Γαβριηλίδη ο οποίος με δυνατό σουτ να την στέλνει στο κάθετο δοκάρι και με την επιστροφή της να καταλήγει στον Σκαπέρδα το κοντινό πλασέ του οποίου θα σημειώσει το 4 – 3 σε μία πλήρη ανατροπή του σκορ.

88ο Δεν είχε όμως διαμορφωθεί το τελικό σκορ αφού ο Κουτσός Β. σε μία νέα αντεπίθεση της ομάδας του με πλΑσέ θα σημειώσει την ισοφάριση σε 4 – 4 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η διαιτησία του κ. Λαμπρίδη με επόπτες τους κ.κ. Κουκούλη Λ., Σαββίδη με ορισμένα λάθη.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΤΣΑΤΣΗΣ Γ.): Παπαδόπουλος Θ., Γαβριηλίδης, Τσέρμα (76ο Σίμος), Νάτσας, Τσιρακίδης, Βοτάρης (32ο λ.τ. Ιωαννίδης κ.) (71ο Μαντής), Νήρας, Γκόγκος Σ., Σκαπέρδας, Χ΄΄βασιλειάδης, Τσιτιρίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ (ΚΟΥΤΣΟΣ Α.): Σαριπανίδης, Κουτσός Β., Κοκκινίδης, Μιχαηλίδης Α., Αναγνώστου, Μαλογιάννης, Κουτσός Η., Γαλάνης, Θεοδοσίδης (52ο Γκέλος), Κουτσός Η., Θεοδοσιάδης


Υ.Γ. Με την παράταξη των ομάδων πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΑΓ. Λουκά πέρασε ένα όμορφο και άκρως συγκινητικό μήνυμα με αφορμή την άνανδρη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες σχηματίζοντας με τα γράμματα σε πινακίδες που κρατούσαν το μήνυμα ΄΄ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛ 19 ΚΗ ΄΄







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365