Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Αλμωπία: Συγκλονιστικές περιγραφές των Ουκρανών προσφύγων στο Aridaia365 (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Δείτε το βίντεο και τις φωτό του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και η πρώτη οικογένεια προσφύγων έφτασε στην χώρα μας χθες το βράδυ και συγκεκριμένα στο Λουτράκι Αλμωπίας, με το Aridaia365 να είναι παρόν, όπως και οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpa και ΣΚΑΙ.

Η Αρίνα, ο σύζυγός της Βλαντιμίρ, οι δύο κόρες της, Αλεξάνδρα και Νικόλ, τα δύο της εγγόνια, ο 5χρονος Νταβίντ και η 9χρονη Σοφία, μαζί με τέσσερα σκυλιά και μία χελώνα κατάφεραν μετά απο 2,5 μέρες ταξίδι να φτάσουν χθες Σαββάτο στις 21:00 περίπου το βράδυ στο Λουτράκι Αλμωπίας.

Η οικογένεια από την Ουκρανία ερχόταν συχνά στην χώρα μας για διακοπές, είτε στην Χαλκιδική, είτε στα Λουτρά Πόζαρ και συγκεκριμένα στην Pansion Alexandros του κυρίου Αλέξανδρου Μπαϊράμη, την οποία επισκέπτονται τα τελευταία 10 χρόνια.

Όταν η κατάσταση στην Ουκρανία άρχισε να γίνεται πολεμική, η Ουκρανική οικογένεια επικοινώνησε με τον κύριο Μπαϊράμη και του ζήτησε φιλοξενία, κάτι που ο ίδιος και η οικογένεια του προσφέρει από χθες το βράδυ με χαρά, μάλιστα ο ίδιος όπως θα δείτε στο βίντεο ήταν πολύ συγκινημένος μετά από αυτή την εξέλιξη, αφού οι δύο οικογένειες συνδέονται με φιλία 10 χρόνων.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις συγκλονιστικές περιγραφές της Αρίνα και της Αλεξάνδρας για τις δύσκολες στιγμές που έζησαν, για το ταξίδι της φυγής, για τις σκέψεις τους που βρίσκονται στην πατρίδα τους, αλλά και τα ευχαριστώ στους Έλληνες οι οποίοι τους πρόσφεραν καταφύγιο. Μάλιστα σε ερώτηση αν οι ίδιες ή οικογένεια τους χρειάζονται οποιαδήποτε βοήθεια από τους κατοίκους της Αλμωπίας, μας δήλωσαν πως οι ίδιοι δεν χρειάζονται κάτι, ο λαός όμως της Ουκρανίας χρειάζεται βοήθεια.

Δείτε το βίντεο και τις φωτό του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365