Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

«Ναι» σε σχολικές εκδρομές και αύξηση θεατών στα γήπεδα από την Επιτροπή των Ειδικών

Αυξάνεται η χωρητικότητα των γηπέδων από το 10% που ισχύει τώρα στο 50%

Κλείδωσε η απελευθέρωση των σχολικών εκδρομών σύμφωνα με πληροφορίες από την συνεδρίαση της επιτροπής. Παράλληλα, αυξάνεται η χωρητικότητα των γηπέδων από το 10% που ισχύει τώρα στο 50%.


Θετική είναι, κατά πληροφορίες, η εισήγηση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων στο αίτημα της κυβέρνησης να αυξηθεί η πληρότητα θεατών στα γήπεδα από το 10% στο 50%.


Επίσης, έρχεται η επιστροφή των ορθίων στη διασκέδαση (μπαρ, καφέ, κλαμπ, κτλ).


Παράλληλα, από Δευτέρα θα επιτραπούν ξανά και οι σχολικές εκδρομές που είχαν ανασταλεί λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων.


Παράλληλα, λίγο αργότερα θα γίνει γνωστό αν θα επιτραπούν οι όρθιοι στην εστίαση και γενικότερα στη διασκέδαση, ένα μέτρο που είχε επιβληθεί τους τελευταίους μήνες.


Τονίζεται ότι όσον αφορά τις αποστάσεις, τις μάσκες και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης ισχύουν τα ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365