Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Με τον συνήθη ύποπτο Ρόβα, ισοπαλία χρυσάφι στην Ευκαρπία ο Αλμωπός

Γράφει ο απεσταλμένος του Aridaia365 στην Ευκαρπία, Αντώνης Καρατζίδης

Με τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, έφυγε από την Ευκαρπία ο Αλμωπός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με αντίπαλο τον Απόλλων Πόντου.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με μία πόλη φλύαρη κατοχή υπέρ των γηπεδούχων, χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Παϊτέρη, με την πρώτη ευκαιρία να ανήκει στους κυανόλευκους στο 5', εκεί όπου ο Πέττας με κοντινό πλασέ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πίτκα, ο οποίος μπλόκαρε.


Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Απόλλων Πόντου, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Αμαραντίδη μετά από εκτέλεση φάουλ στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0


Στο 2ο ημίχρονο, ο Αλμωπός ήταν κυρίαρχος της αναμέτρησης, έχοντας την κατοχή της μπάλας και σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, κάτι το οποίο πέτυχε στο 87', με τον συνήθης ύποπτο Χρήστο Ρόβα. Ο φορ του Αλμωπού αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο Γιουκούδης, πήρε όμως το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ.: Καλατζής, (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Μπαλιάκα και Πραχάλη (Κοζάνης)


Οι συνθέσεις:


Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Malumandsoko, Sountoura, Καλαϊτζίδης, Wankewai, Nnomo, Παπαϊωάννου, Λουφάκης (46' Φράγκος 84' Ιντζίδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Essuma.


Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (67' Πρίκας), Ζαχαρός (65' Ρίβας), Κέρθι (46' Γιουκούδης), Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου (Μπακούτσης 85'), Πέττας, Ρόβας, Σέχου, Κολλαράς, Αδαμίδης (46' Παρασκευάς).

4 σχόλια:

  1. Με ήττα σήμερα μπλεκαμε για τα καλά! Μπράβο στην ομάδα, τα επόμενα 3 ματς θα δείξουν αν θα σωθούμε εύκολα η θα βγουν κουμπιουτερακια στο τέλος της χρονιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα μήν αρχίζετε ακόμα έχει παιχνίδια καί ομάδες πού έχουν λιγότερους αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την Κυριακή μεγάλο ματς με Καρδίτσα ! Ντέρμπυ απ τα παλιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο ρε Γιουκούδη ψυχάρα .Σουλιώτη είσαι μάγκας.Παιτέρης τρομερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365