Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Ολοκληρώθηκε η επισκευή της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων, η οποία είχε καταστραφεί ολοσχερώς τον Σεπτέμβριο του 2020. 


Η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιήθηκε, έπειτα από συντονισμένες κινήσεις του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, ο οποίος τόσο σε συνεργασία με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή, όσο και με τους Βουλευτές του Ν. Πέλλας, κατάφερε να φέρει το συντομότερο δυνατό κλιμάκιο της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε., το οποίο ολοκλήρωσε τη μελέτη άμεσα και έτσι πλέον οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό, μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στις αίθουσές τους.

Η μελέτη ανακατασκευής και η χρηματοδότηση της επισκευής της στέγης, έγιναν από την εταιρεία του Δημοσίου Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.








3 σχόλια:

  1. Μπραβο στον κ. δημαρχο καιρος να γινει και η σκεπη του κοινοτικου καταστηματος της ορμας γιατι στο τελος θα πεσει το κτιριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με εκείνη την σκεπή που γκρεμισατε στην Ορμα ,θα γίνει κάποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο λουτρακι κυριε μπατση ηνε για να κατεδαφιση.
    Το σπιτη του παιδιου.
    παιδια μεσα στο κτηριο .μπαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365