Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος
Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι καλησπέρα σας.

Προκαταβολικά να δώσω ευχές στους Μπαμπηδες για αύριο και ειδικά στους παράγοντες, προπονητές, παίκτες, άντε και στους φιλάθλους.

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Τζάμπα θα γίνουν τα πλευ οφ στην Α1. Θα μου πείτε γιατί;

Έλα μωρέ τώρα! Στον όμιλο της βαρυχειμωνιας, ο Άρης του Island ξέφυγε και έχει μάλιστα και πολύ κατηφόρα. Οι άλλοι τρεις τι να κάνουν; 

Έξι ματσάκια άνευ λόγου. Τζάμπα έξοδα, καθόλου όρεξη για τόπι.

Στον όμιλο του κάμπου, τρεις οι υποψήφιοι γαμπροί. Έτσι δείχνει τουλάχιστον, εκτός και αν Mandal sity η Lipar United έχουν κρυφές ελπίδες για τα μπαράζ, των μπαράζ!!

Στα οφ, κανονικά θα γίνουν στον κάμπο αλλά στον Βορρά, η καλύτερη λύση είναι να μονομαχήσουν οι Μακηδες με την αναγεννημένη Αναγέννηση των κρύων υδάτων. Τρία ματς, εντος- εκτός και επί τα αυτά.
Πάμε στην Α εκεί που στην 12η αγωνιστική έγινε της Κακομοίρας.

Μονομαχία κίτρινων με διπλό του Ιωάννη. Τώρα πάνε χερι- χέρι. Έχουν και μαξιλάρι 5,7,8 πόντους.

Ήττα για το Όριεντ εξπρές του Λουτσεσκου, αλλά επανέρχεται το Los Ampeles. Κοίτα να δεις βρε Ampeles, αν κέρδιζες το FC Litovoi θα ήσουν με πολλές πιθανότητες για την άνοδο.
Αλλά, ακούστε καλά η μάλλον διαβάστε τον άνεμο. 

Η Black Aνεμοθυελλα του Bill θεωρείται η μία για την Super league.

Έχει ακόμη δέκα ματς. Δεν φτάνουν μόνο τα ντέρμπι. Οι μελλοθάνατοι θα βγάλουν τον δεύτερο και τον τρίτο.

Να το θυμόσαστε!

Και οι μελλοθάνατοι δεν είναι δύο η τρεις, αλλά πέντε ( Λιτοβοι;,Πατριάρχες, Καλιντσα, Μεγαπλατανι και Άθυρα του κυρ Μάνου).

Στους ομίλους της Β, άντε και πάμε για το μπαράζ των τρίτων. 
Τα πλατάνια της Βαγγενας και της Ξιφονιας φωτίστηκαν.
Όλα τα λεφτά το ματσάκι στο Μπάχοβο Αρίνα; μεταξύ των ελπιδοφορων και του Άλεξ εκ Άρνισσας.

Στον κάμπο, το πρωτάθλημα γενικώς τελείωσε εκτός και αν κάποιος από τους τρεις πρωτοπόρους πάει μόνος στην γκιλοτίνα!! Η ουσία είναι το ποιος θα τερματίσει τρίτος για το μπαράζ.

Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μπαράζ της Β θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στο γήπεδο της Πετριας η του Αρσενίου (για την επανένταξη ενδιαφέροντος των ομάδων στο βόρειο άκρο της Πέλλας).
Γεια γεια και φεύγω γιατί κρυώνω!! Πάω να κόψω ξύλα για την σόμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365