Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Π.Ε. Πέλλας: Δείτε που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Δείτε που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Δείτε που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες:


Στο νομό Ημαθίας, αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται, στην επαρχιακή οδό Βέροιας – Σελίου από το 19ο έως το 26ο χιλιόμετρο (χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου), στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας – Κοζάνης από το 94ο έως το 97ο χιλιόμετρο (όρια Ν. Κοζάνης), στις επαρχιακές οδούς Βέροιας – Ξηρολιβάδου, από το 0 έως το 18 χιλιόμετρο, Βέροιας – Φυτειάς από το 0 έως το 14ο χιλιόμετρο, Βέροιας – Δασκίου από το 0 έως το 39ο χιλιόμετρο.

Στο νομό Πέλλας, αλυσίδες χρειάζονται όσοι κινούνται στην επαρχιακή οδό Άρνισσας – χιονοδρομικού κέντρου Βόρα, από το 20ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό.

Στο νομό Χαλκιδικής, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη), από το 72ο έως το 85ο χιλιόμετρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365