Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Ήττα στην Λευκίμμη για την Θύελλα (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Δεν τα κατάφερε στο νησί των Φαιάκων η Θύελλα Σαρακηνών που γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την ΑΕ Λευκίμμης.


Το παιχνίδι ήταν καλό και μοιρασμένο στο πρώτο μέρος, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στην μοναδική αδράνεια της άμυνας των φιλοξενουμένων κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 32’ με κοντινό πλασέ του Μπουλάτοβιτς, ένα τέρμα που ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση, καθώς στην επανάληψη παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη.

Διαιτητής ήταν η κ.Πίγγιου με βοηθόυς τους κ.κ Λιαμίρας, Ράπτης (Θεσπρωτίας).

Συνθέσεις:

ΑΕ Λευκίμμης: (Παναγιώτης Κορομπόκης)

Γκάκος. Κωστακιώτης, Γρηγοριάδης, Πουλημένος, (85’ Βασιλάκης), Ματσοβίλα, Τσεβανέδης, Μπουλάτοβιτς, Πανταζής, (80’ Νίκιτς), Θεοδωράκης, (74’ Κατσέλης), Γεωργακόπουλος, Λαμτσάι.

Θύελλα: (Λεωνίδας Μπίλης)

Φιρινίδης, Ουζούνης, Πούπης,(63’ Θωμας Γ.),  Μαντζανάς, Λαμπίρης, Τσόρμπας, (63’ Ιωάννου), Μούλας, (80’ Αταλασιδης), Μουρίκι, Ντόγκαρης, (80’ Τζαφάρι), Ευθυμιάδης, (84’ Παπαδόπουλος), Γκέσιος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365