Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Απόδραση Κοζάνης από τα Γιαννιτσά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σπουδαία νίκη για την Κοζάνη, η οποία έφυγε με το τρίποντο από τα Γιαννιτσά και συνεχίζει να καταδιώκει τον πρωτοπόρο Μακεδονικό, ενώ τα πράγματα δυσκολεύουν για τον ΑΣ Γιαννιτσά. 

Ο Κωστούλας στο 30’ πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ του συγκροτήματος του Σάκη Παπαβασιλείου. Ο σκόρερ αξιοποίησε σέντρα του Κατσουλίδη και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μούτσα. Από την πλευρά της, πάλεψε όσο μπορούσε η ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσά, η οποία μάλιστα στάθηκε άτυχη όταν είχε δοκάρι στο 17’ σε εκτέλεση φάουλ του Πρέτσι.

Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Γιάννης Γυριχίδης): Μούτσα, Πλατσιώτας Στ., Ιωσηφίδης, Χατζόπουλος, Τσιάκαλος (69’ Αθανασιάδης), Δεληχατζής, Χατζηαλεξιάδης (46’ Ξανθόπουλος), Πετράκης (46’ Μπέλιτς), Χαραβητίδης, Πρέτσι, Μυλωνάς.

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κυριακίδης, Πιρίτζαους, Ρογγότης, Κατσουλίδης, Παπαργυρίου, Μπακάλης, Ψιανός (90’+1’ Σερσέμης), Καραγιαννίδης, Ιορδανίδης (81’ Μπίντσης), Μαυροματίδης (70’ Πάλλας) και Κωστούλας (70’ Τσώτσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365