Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Στην Έδεσσα το Σαββάτο ο Άδωνις Γεωργιάδης για την κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ν.Δ. Πελλας, στον Πολυχώρο «Καταρράκτες» στην Έδεσσα.


Επίσημος προσκεκλημένος ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων & Αντιπρόεδρος της Ν.Δ, Άδωνις Γεωργιάδης.

4 σχόλια:

  1. Ολοι παροντες ερχετε ο αρχηγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι πουλάκια κελαηδανε ότι κάποιο μέλος του ΔΣ της ΝΟΔΕ προορίζεται για golden boy στον ΕΦΚΑ. Δεν πιστεύω να έρχεται η ντροπή της ΝΔ για να κλειδώσει η θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα τα πρόβατα να περνούν σειρά για το ποιος θα του φιλήσει το χέρι πρώτος.μην ξεχάσετε όταν έρθει στα καφενεία να του πείτε πόσο καλά περνάτε και ότι θα τον Ξαναψηφίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ξύλο πρέπει να το φάνε αυτοί που θα τον υποδεχτούν (γιατί είναι συνένοχοι για τα χάλια μας) και όχι αυτός που έρχεται...ζακέτα να πάρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365