Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Πούτιν: Καταθέστε τα όπλα – Συμμορία τοξικομανών και ναζί η κυβέρνηση της Ουκρανίας

Όπως είπε ο Πούτιν στις μάχες, δεν συμμετέχουν Ουκρανοί στρατιώτες αλλά εθνικιστές
Νέες δηλώσεις για την εισβολή στην Ουκρανία έκανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στο Συμβούλιο Ασφαλείας της χώρας του.

Αφού εξήρε το έργο του ρωσικού στρατού για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, στη συνέχεια είπε πως στο πεδίο της μάχης δεν πολεμούν Ουκρανοί στρατιώτες, αλλά εθνικιστές, τρομοκράτες και κάλεσε τους Ουκρανούς στρατιώτες να καταθέσουν τα όπλα τους.


Ακόμη, περιέγραψε την κυβέρνηση του προέδρου Ζελένσκι ως «συμμορία τοξικομανών και νεοναζί».

Παράλληλα ζήτησε από τον ουκρανικό να πάρει την εξουσία στα χέρια του, για να φύγουν οι ναζί. Όπως είπε ο Πούτιν στις μάχες, δεν συμμετέχουν Ουκρανοί στρατιώτες αλλά εθνικιστές τους οποίους συνέκρινε με τρομοκράτες. «Οι μάχες δεν δίνονται με τακτικά στρατεύματα, οι Ουκρανοί εθνικιστές παίζουν τον ρόλο των αποσπασμάτων» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Κάνω για άλλη μια φορά έκκληση στο στρατιωτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας: μην επιτρέψετε στους νεοναζί και (Ουκρανούς ριζοσπαστικούς εθνικιστές) να χρησιμοποιούν τα παιδιά, τις γυναίκες και τους πρεσβύτερους σας ως ανθρώπινες ασπίδες», είπε ο Πούτιν σε τηλεοπτική συνάντηση με το συμβούλιο ασφάλειας της Ρωσίας. «Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας, θα είναι πιο εύκολο για εμάς να καταλήξουμε σε συμφωνία». Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι οι Ρώσοι στρατιωτικοί στην Ουκρανία ενεργούσαν «γενναία, επαγγελματικά και ηρωικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365