Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσοι σαμποτέρ εκτελούνται εν ψυχρώ στο Κίεβο από Ουκρανούς στρατιώτες (video)

Δείτε το βιντεο
Μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε Ουκρανούς και Ρώσους στρατιώτες δίνονται από το πρωί της Παρασκευής στα προάστια του Κιέβου. Μάλιστα υπήρξαν δύο περιστατικά όπου Ρώσοι φέρεται να λειτούργησαν ως σαμποτέρ. Το πρώτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ που βρίσκεται μπροστά από πολυκατοικία στο Obolon στα βόρεια του Κιέβου.


Σε πλάνα που έχουν τραβηχτεί από διαμέρισμα της πολυκατοικίας δύο Ρώσοι που φέρεται να είναι σαμποτέρ εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από ουκρανικά πυρά δευτερόλεπτα αφότου έκλεψαν ένα φορτηγό του στρατού της Ουκρανίας.


Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το φορτηγό που μετέφερε στο πίσω μέρος του ένα πολυβόλο κινούνταν στο υπαίθριο πάρκινγκ. Οι δύο επιβάτες έχοντας καμουφλαρισμένα τα χαρακτηριστικά τους δέχθηκαν τα ουκρανικά πυρά και λίγο αργότερα κατέληξαν. Λίγο μετά και ενώ οι πυροβολισμοί συνεχίζονται πλησιάζει προς το μέρος τους ένας Ουκρανός στρατιώτης και διαπιστώνει τον θάνατό τους.


Προσοχή – Σκληρές εικόνες!


Δείτε το βιντεο ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365