Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός Αριδαίας - Ολυμπιακός Βόλου 0 - 0 / Δείτε την βαθμολογία

Γράφει - Φωτορεπορτάζ Γιώργος Καραγιαννίδης
Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχτηκε ο Αλμωπός, με τον Oλυμπιακό Βόλου στην Αριδαία, σε ένα πολύ κακό παιχνίδι ,χωρίς φάσεις.

Το πρώτο μέρος κύλισε με μια ελαφριά υπέροχη του Αλμωπού που είχε μια μεγάλη φάση με το Ζαχαρό, ο οποίος σούταρε από καλή θέση στο 10’, αλλά ο Ξενοδόχοφ έδιωξε δύσκολα. Από κει και πέρα δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος γίνανε πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου, χωρίς να όμως καμία αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες, με τις ομάδες να αρκούνται με την ισοπαλία.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Αλμωπός ανέβηκε στους 32 βαθμούς και βρίσκεται στην 8 θέση, 11 ολόκληρους βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, 7 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.


Φάσεις:

10’ Καλο σουτ του Ζαχαρού, έδιωξε ο Ξενοδόχοφ

27’ Σουτ από καλή θέση του Γιουκούδη, ψηλά σουτ η μπαλα

48’ Σουτ του Ξύδα μπλόκαρε ο Παϊτέρης

Διαιτητής ήταν ο Τάσσης με βοηθούς τους Μποζατζίδη και Τυριακίδη.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης):
Παϊτέρης, Παρασκευάς (Πατσιαβούρας 76’), Σουλιώτης (Σέχου λ.τρ. 16’), Πρίκας (Γιαλαμούδης 57’), Ρουσσάκης, Ασλαμπάλογλου (Τριανταφυλλάκης 57’), Ζαχαρός ( Κέρθι 76’), Κολλαράς, Γιουκούδης, Ρόβας, Πέττας.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς):
Ξενοδόχοφ, Ντιαμπί (Σέζαρ 90’), Μάνγκα, Σιαφά, Βερνάρδος, Κόλα, Κουντουριώτης (Ντο Σάντος 76’), Μαρκοπουλιώτης, Ξύδας (Γκαργκαλατσίδης 90’), Παπακώστας, Σκοπελίτης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:























































































6 σχόλια:

  1. Covid free εντελώς το γήπεδο από ότι βλέπω!!!!.Η Ατομική ευθύνη πάει περίπατος..Στα δάχτυλα του
    ενός χεριού αυτοί που φορούν μάσκα.. Βλέπω ανθρώπους που καταλαμβάνουν και θέσεις που έρχονται σε επαφή με κόσμο με παιδιά με ηλικιωμένους κ δεν φορούν μάσκα.Ο ένας δίπλα στον άλλον να μιλούν δυνατά να φωνάζουν να εκτοξεύουν σταγονίδια με κορωνοϊο και πλέον και γρίπη!!!! Πρέπει δηλαδή να σου πουν ότι είναι υποχρεωτική αλλιώς δεν περνάει καθόλου από το μυαλό σου να προστατευτείς και να προστατέψεις !!! Μετά απλώς θα μας φταίει για όλα η κυβέρνηση και οι άλλοι , ποτέ εμείς ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά φίλος αυτό τό έχεις δεί μόνο σ'αυτό το γήπεδο; μόνο εδώ κάνετε παράπονα κοίτα πρώτα αυτόν πού σού λέει παραμύθια τής Χαλιμάς σε πολλές συναντήσεις του δεν φορά μάσκα, άντε πέστο σ'αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραμύθια της Χαλιμάς; Άτομα σαν εσένα με τη νοημοσύνη που έχεις πως να πάει μπροστά μια χώρα;ακόμα και σήμερα με όσα περάσαμε λέει παραμύθια ο άλλος ο στόκος. Καημένη Ελλάδα με τους αμόρφωτους

      Διαγραφή
  3. Νά σού πω ρε τραχανοπλαγια 2:27 νά προσέχεις πώς μιλάς καί με ποιόν μιλάς αλλά τό επίπεδο σού τό δείχνεις με όσα λές καί εκφραζεσαι, τόν στόκο σού τόν έχουνε βάλει εσένα στα μάτια καί στα αυτιά καί δεν έχεις πάρει χαμπάρι, από την αρχή τής πανδημίας δεν κατάλαβες τί δούλεμα τρώμε μ αυτούς τους περίεργους στα συστημηκα κανάλια,με κάτι πορτοσαλτε Οικονόμου, βγαίνουν επιστήμονες εκτός συστήματος λένε κάποιες αλήθειες καί τούς πάνε δικαστήρια ή δεν τούς καλουνε στα κανάλια αν τούς καλεσουνε τούς κόβουν απότομα καί άκομψα νά μήν βγεί η αλήθεια, τό ίδιο κάνουν τώρα καί με τόν πόλεμο στην Ουκρανία.Υ.Γ. βγάλε τής παροπιδες καί τούς στόκους από αυτιά καί μάτια μη σπάσεις τά μούτρα σου τραχανοπλαγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς οι δύο οι έξυπνοι μάλλον έχετε τελειώσει με άριστα την λοιμωξιολογια και τα γνωρίζετε όλα.Πηγενετε να τα πείτε αυτά στα σπίτια των ανθρώπων που χάθηκαν ζωές από τον Covid και μετά κάνετε τους έξυπνους..Δεν πεθαίνουν όλοι από το κορωνοϊο όμως άνθρωποι που ήταν να ζήσουν πέθαναν άδικα από κάτι τέτοια μυαλά σαν τα δικά σας....Εεε κάπου έλεος δηλαδή.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για νά διευκρινίσω η απάντηση ήταν προς τόν 2:17 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365