Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός - Καβάλα 1-1 / Δεν «Χ»άρηκε κανένας στην Αριδαία

Γράφει - Ρεπορτάζ: Αντώνης Καρατζίδης / Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Καραγιαννίδης
Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Αλμωπός και Καβάλα στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας για την 24η αγωνιστική της SuperLeague 2 Betsson.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν νωρίς να πάρουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση όταν στο 6' ο Τριανταφυλλάκης εκτέλεσε φάουλ και ο υψηλόσωμος αμυντικός του Αλμωπού Δημήτρης Σουλιώτης με κεφαλιά έγραψε το 1-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου, καθώς οι κυανόλευκοι δεν απειλήθηκαν καθόλου κρατώντας εύκολα το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «αργοναύτες» ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο με τον Αλμωπό να αμύνεται προσπαθώντας να κρατήσει το υπέρ του γκολ και να απειλήσει με αντεπιθέσεις, χωρίς να τα καταφέρνει διότι στο 70' οι φιλοξενούμενοι μετά από σέντρα του Αlimi και ανενόχλητη κεφαλιά του Caiuby έγραψαν το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς μετέπειτα δεν άλλαξε τίποτα στην αναμέτρηση.

Με αυτή την ισοπαλία ο Αλμωπός βρίσκεται στην 7η θέση με 31 βαθμούς ενώ η Καβάλα παραμένει στη τελευταία 17η θέση με 16 βαθμούς.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ.: Κακουλίδης με βοηθούς τους Τζιότζιο και Καραγιάννη. 4ος ο Τσοπουλίδης.


Οι συνθέσεις:


Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Κέρθι (Ζαχαρός 70'), Κολλαράς, Σέχου, Πέττας, Ρουσσάκης (Πρίκας 80'), Γιουκούδης (Πατσιαβούρας 80'), Παρασκευάς (Γιαλαμούδης 80'), Τριανταφυλλάκης (Ασλαμπάλογλου 60'), Ρόβας.


Καβάλα (Αλεξάντερ Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Θωμαΐδης, Γροσδανης (Βouman 46'), Armalas, Καραγιάννης (Alimi 46'), Ρέτσος, Caiuby, Nedeljkovic, Μπελεβώνης, Stamenkovic.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365.gr



















































































































































1 σχόλιο:

  1. Ματς που δε το κερδίζεις τουλάχιστον μη το χανεις.. Μπράβο στην ομάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365