Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Η εξαιρετική φετινή πορεία του Αλμωπού Αριδαίας - Την Ξάνθη φιλοξενεί την Κυριακή στις 14:45 - 10 ευρώ γενική είδοσος

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Μετά από 20 αγώνες στη φετινή Super League 2 Betsson, ο Αλμωπός φιγουράρει στην 9η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Η ομάδα αντιμετώπισε κάποιες αναπάντεχες δυσκολίες, τόσο εξωαγωνιστικά με την υπόθεση της σύνθεσης του μετοχικού κεφαλαίου, όσο και αγωνιστικά με τα κρούσματα COVID 19 των ποδοσφαιριστών. Η δουλειά του Γιώργου Τυριακίδη και των βοηθών τού έγινε ακόμη πιο δύσκολη με τα διαδοχικά παιχνίδια (Τετάρτη - Κυριακή).

Ωστόσο η διοίκηση και το τεχνικό τιμ της ομάδας αντιμετώπισαν με απόλυτη επιτυχία τις δύσκολες καταστάσεις και πλέον ο σύλλογος ελπίζει βάσιμα στην παραμονή του στη κατηγορία, που θα του δώσει το εισιτήριο για τη 13η συμμετοχή του στη 2η κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Σίγουρα θα πρόκειται για ένα ιστορικό κατόρθωμα, το οποία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε πως μεταξύ των ομάδων του Βορείου Ομίλου, ο Αλμωπός είναι αυτός που εδρεύει στη μικρότερη πόλη.

Το καλοδουλεμένο σύνολο του κόουτς Τυριακίδη έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό όλης της φίλαθλης Ελλάδας και έχει γράψει «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του συλλόγου, όπως για παράδειγμα ο  θρίαμβος με 3-0 επί της Β' ομάδας του Ολυμπιακού και η νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Ειδική αναφορά αξίζει να γίνει στο κανονιέρη των κυανόλευκων Χρήστο Ρόβα, ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας, γεγονός που ανασύρει στους παλαιότερους μνήμες από την μεγάλη δόξα της ομάδας, Μιχάλη Παρασκευόπουλο (Σαλέας), ο οποίος κατέκτησε το «χρυσό παπούτσι» της Β΄ κατηγορίας τη σεζόν 1984 - 1985.

Η χαλάρωση των μέτρων της πανδημίας έχει δώσει την δυνατότητα στο κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο, προκειμένου να στηρίξει την ομάδα, ενώ παράλληλα προσφέρει και σημαντική οικονομική βοήθεια στη διοίκηση, η οποία καταβάλει τεράστιες προσπάθειες σε μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Ευχή όλων μας είναι η καταπληκτική πορεία του Αλμωπού να συνεχιστεί και η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία το συντομότερο.

Επόμενη αναμέτρηση για τον Αλμωπό την Κυριακή 06/03 στις 14:45, με αντίπαλο την ομάδα της Ξάνθης, στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου για τον αγώνα της Κυριακής

Αλμωπός Αριδαίας - Ξάνθη | 14:45 |

Εισιτήρια:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ευρώ

Τα εκδοτήρια του Σταδίου και η Θύρα θα ανοίξουν μία (1) ώρα πριν τον αγώνα.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Για την είσοδο θα είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης το τελευταίο εξάμηνο ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ (ταυτότητα ή δίπλωμα).

Για την είσοδο ανηλίκων 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού PCR (72 ωρών) ή Rapid Test (48 ωρών).
Ενώ για τους κάτω των 12 ετών, αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα




4 σχόλια:

  1. Παμε γερα Αλμωπαρα! Γεια σου Αντωναρε ψυχαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε δυνατά παιδιά μη φοβάστε κανέναν, μόνο τόν Θεό και τον εισαγγελέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας οψεται ο ιος που δεν μπορουμε ολοι να βρεθουμε στο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365