Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συμφωνία για νέο γύρο διαπραγματεύσεων το βράδυ ανακοίνωσε σύμβουλος του Ζελένσκι

Ακόμα δεν έχει γίνει σαφής η τοποθεσία των συνομιλιών

Ο δεύτερος γύρος συνομιλιών με τη Ρωσία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 2ας Μαρτίου, οι αντιπροσωπείες θα είναι στην ίδια σύνθεση, – δήλωσε ο Δημόσιος Σύμβουλος του Προέδρου της OPU Arestovich.


Ο προηγούμενος γύρος διαπραγματεύσεων πραγματοποιήθηκε στα σύνορα Λευκορωσίας-Ουκρανίας την περασμένη εβδομάδα.


Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε στους δημοσιογράφους ότι η ρωσική αντιπροσωπεία θα είναι «στη θέση της» την Τετάρτη για έναν νέο γύρο συνομιλιών με την Ουκρανία.


Ακόμα δεν έχει γίνει σαφής η τοποθεσία των συνομιλιών. Μέχρι χθες, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο νέος γύρος συνομιλιών θα πραγματοποιείτο στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας. Ωστόσο, οι βομβαρδισμοί και οι εχθροπραξίες που σημειώθηκαν είχαν φέρει τις συνομιλίες λίγο ένα βήμα πριν την κατάρρευση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365