Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Επίδομα βενζίνης: 200 ευρώ στα ταξί για Μάρτιο και Απρίλιο

Επίδομα 200 ευρώ για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο

Μεταξύ των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για το επίδομα βενζίνης και οι ενισχύσεις στους ιδιοκτήτες ταξί.


Επίδομα 200 ευρώ για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών για τους αυτοκινητιστές, που ζητούσαν εδώ και καιρό μέτρα στήριξης εξαιτίας της «εκρηκτικής» ανόδου του κόστους του καυσίμου.


Όπως ανέφερε το υπουργείο Οικονομικών, κατά την εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός την Τετάρτη: «Δίνεται κατά τον μήνα Απρίλιο αποζημίωση ειδικού σκοπού στις υπηρεσίες ταξί (ΚΑΔ 49.32 και ΚΑΔ 52.21.29.01) ύψους 200 ευρώ, ώστε να καλυφθεί το αυξημένο κόστος καυσίμου Μαρτίου και Απριλίου. Αφορά 28.600 εκμεταλλευτές και οδηγούς ταξί με κόστος 5,7 εκατ. ευρώ».


Μέσω του ΣΑΤΑ οι αυτοκινητιστές ζητούσαν πριν δύο ημέρες: «Να θεσπιστεί ειδικά για τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές η μείωση του ΕΦΚ και παράλληλα επιδότηση ανά λίτρο πετρελαίου.


Απόφαση σχετικά με τις επιστρεπτέες προκαταβολές, τα οφειλόμενα ποσά των οποίων είτε να μην επιστραφούν ποτέ από τους οφειλέτες είτε η καταβολή τους να μετατεθει χρονικά τουλάχιστον επί μια περαιτέρω διετία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365