Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αναγέννηση Δωροθέας - Όλυμπος Αψάλου 3 - 0

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365
Το καθήκον της έπραξε η Αναγέννηση Δωροθέας, η οποία επικράτησε του αδιάφορου βαθμολογικά Όλυμπου Αψάλου με σκορ 3-0 και θα πάει την επόμενη εβδομάδα στο Ριζάρι για τον τελικό παραμονής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο 11' με τον Καραγιαννίδη, ο οποίος σκόραρε από θέση τετ α τετ. Η Δωροθέας έχασε άλλες τρεις ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά οι Καραγιαννίδης, Πέικος και Κλεισούρης δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον νεαρό Παπαδόπουλο. Η Άψαλος είχε δύο καλές φάσεις για να ισοφαρίσει, αρχικά με τον Αθανασίου και στην συνέχεια με βολίδα του Καραμπατάκη από τα 35 μέτρα, η οποία τράνταξε το δοκάρι, με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος έγινε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Στο 74' σουτ του Κόγιου των γηπεδούχων κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Παπαδόπουλου. Στο 80' ο Καραγιαννίδης σέντραρε και  ο Χατσηπαναγιωτίδης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο νεαρός Νούσης με μακρινό σουτ.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Λιάβας, Μητώνα.

Συνθέσεις:
Αναγέννηση: (Γιώργος Μπογδάνης)
Τσούλος, Κόγιος, Νούσης, Παναγιωτίδης, Πέικος Ι., (46’ Εμαννουηλίδης), Πέικος Π., Σταματιάδης, Φουντουκίδης, Καραγιαννίδης, Κλεισούρης, (46’ Μάντσης), Τζάρης, (70’ Αδέμης).

Όλυμπος: (Νίκος Παρτσανάκης)
Παπαδόπουλος, Αριτζόγλου, Σπανίδης, (70’ Στούπης), Δελής, Καρακασίδης, Καραμπατάκης, Σιδηρόπουλος Δ., Χατζηπαναγιωτίδης, Τσίκος, Αθανασίου, (80’ Παρτσανάκης), Τοσουνίδης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365:





































2 σχόλια:

  1. Σύμβουλος ομαδας27 Μαρτίου 2022 στις 7:44 μ.μ.

    Ηλιάδη είσαι κοντά στο να σώσεις την ομάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποδοσφαιριστής Α128 Μαρτίου 2022 στις 6:48 μ.μ.

    Νούσης και Ηλιάδης και του χρόνου μαζί το αχτύπητο δίδυμο στην Α1 κατηγορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365