Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Αριδαία: Τώρα και στην πόλη μας τα Απορρυπαντικά 5ης Γενιάς με Υγροποιημένο Ζεόλιθο (ΦΩΤΟ)

Π. Μελά 26 / Τηλ Παραγγελιών : 2384309158 / ΤΩΡΑ κ στο eFOOD

Τώρα και στην πόλη μας τα Απορρυπαντικά 5ης Γενιάς με Υγροποιημένο Ζεόλιθο.


Για το οτιδήποτε βλαβερό επιβαρύνει την οικία μας ή το καταστήματός μας η ακόμη κ το ίδιο μας τον εαυτό κ τα αγαπημένα πρόσωπά μας, ήρθε ο Ζεόλιθος να τα προστατεύει μέσω των απορρυπαντικών και των υγρών καθαρισμού της SRC Group.


Επιφάνειες που επιβαρύνονται τα μέγιστα από την καθημερινή χρήση, βρήκαν επιτέλους το σύμμαχο που αναζητούσαν ώστε με το ελάχιστο κόστος στο περιβάλλον κ τον υδροφόρο ορίζοντα να διατηρούνται καθαροί κ να μας προσφέρουν τη μέγιστη υγειονομική ασφάλεια!


Ειδικά συμπυκνωμένα Απολυμαντικά, Απορρυπαντικά κ Καθαριστικά που κρύβουν μέσα τους τη δύναμη του Ζεόλιθου ικανά να προστατεύσουν πέρα από τη φύση μας κ εμάς τους ίδιους!


Στο κατάστημά μας θα βρείτε κατά ISO και HACCP :


-Απολυμαντικά


-Απορρυπαντικά


-Και Ειδικά (ανά πρόβλημα) Καθαριστικά


Για οικιακή

Επαγγελματική

κ Βιομηχανική χρήση.


Επισκεφτείτε μας

Π. Μελά 26 / Τηλ Παραγγελιών : 2384309158 / ΤΩΡΑ κ στο eFOOD


Τιμές Χονδρικής και Λιανικής


ΔΕΙΤΕ τον πλήρη κατάλογο των καθαριστικών προϊόντων Ζεόλιθου ανά ‘’χώρο’’ & ‘’πρόβλημα’’  ΕΔΩ


Δείτε τις φωτο:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365