Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Πέττας στο Aridaia365: Μεγάλη νίκη, δεν φοβόμαστε κανένα - Ο κόσμος είναι 12ος παίκτης μας

Επιμέλεια: Αντώνης Καρατζίδης

Στο Aridaia365 και τον Αντώνη Καρατζίδη μίλησε ο αρχηγός του Αλμωπού Αριδαίας Ραφαήλ Πέττας, μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη των κυανολεύκων επί του Θεσπρωτού, με σκορ 0-3.

Ήταν μεγάλη νίκη, δεν φοβόμαστε κανέναν δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του Αλμωπού, ενώ ζήτησε από τον φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών στην Κυριακάτικη 13/03 (14:45) αναμέτρηση με την Καβάλα στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις του:

Ήταν μια σημαντική νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στην παραμονή μας, με έναν αντίπαλο που έχουμε τους ίδιους στόχους. Ο Θεσπωτός είναι μια ομάδα που τα χαρακτηριστικά μας ταιριάζουν, επειδή έχουν και αυτοί ένα νεανικό σύνολο και παλεύουν σε κάθε αγώνα για την νίκη.


Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και τώρα αντιμετωπίζουμε την Καβάλα στην Αριδαία την Κυριακή και θα κάνουμε τα πάντα για να παρουμε τους 3 βαθμούς, για να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας. Απέναντι μας θα έχουμε έναν αντίπαλο ο οποίος θέλει νίκη για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της κατηγορίας. Θα είναι ένα δυνατό και δύσκολο ματς αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν


Θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας. Μετά τα νέα μέτρα έχουμε κόσμο στο γήπεδο και φάνηκε ότι είναι ο 12ο παίχτης μας. Έχουμε οπαδούς που αγαπάνε πολύ την ομάδα και τους θελουμε δίπλα μας την Κυριακή, να μας βοηθήσουν με την φωνή τους να πάρουμε όλοι μαζί τους τρεις βαθμούς. Με την Ξάνθη ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα και τους ευχαριστούμε πολύ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!

9 σχόλια:

  1. Γειά σου Ράφα παικταρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί νά φοβηθεις παλληκάρι μου, τό δείχνετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έτσι συνεχίστε γερά καί με τσαμπουκα. Άιντε πάμε Αλμωπαρααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλικάρια. Τα παιδιά μας είναι λιοντάρια. Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια σε όλους. Τεράστια προσπάθεια, εύγε. Ας γεμίσουμε το γήπεδο Κυριακή. Για αυτά τα παιδιά και για τους υπεύθυνους που νομίζω πως το αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχηγαρα!! Παικταρας! Τη Κυριακή ολοι γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας κι ένας τα παιδιά! Γιουκουδη ψυχάρα Ροβα Ρομπινιο αστέρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΆΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΌΤΑΝ ΒΑΖΕΤΕ ΓΚΟΛ, ΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΠΑΜΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για σου Ράφα παικταρα συγχαρητήρια τα φιλία μας από τη Ζάκυνθο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Ραφαήλ είσαι μεγάλος παίκτης είναι τιμή μας που φοράς την φανέλα του Αλμωπού για 3 συνεχή χρόνια. Μπράβο σε όλους για την καταπληκτική πορεία, διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Μας κάνετε υπερήφανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365