Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Επιτυχίες για τον αθλητικός σύλλογος Καράτε ‘’Η ΑΛΜΩΠΙΑ’’ στο Κύπελλο Καράτε (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου 2022 διεξήχθη το κύπελλο καράτε Open Series στην Βόρεια Ελλάδα στον Κολινδρό νομού Πιερίας. Ένα κύπελλο που στέφτηκε με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και με πρωτόγνωρη συμμετοχή 701 αθλητών για τα δεδομένα της Βόρειας Ελλάδας καθώς συμμετείχαν αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας και από νησιά.


Εν μέσω κορωνοϊού το Καράτε φώναξε παρόν και το στάδιο ξεχείλισε νιάτα, μαχητικότητα, πάθος και δίψα για νίκη. Η άψογη διοργάνωση από την προπονήτρια Μαρία Κερασίδου και όσους συνέλαβαν και βοήθησαν έπαιξε τον ρόλο της.


Στο κύπελλο αυτό συμμετείχε και ο αθλητικός σύλλογος Καράτε ‘’Η ΑΛΜΩΠΙΑ’’ με 18 αθλητές στα αγωνίσματα του ΚΑΤΑ και του KUMITE με μεγάλη επιτυχία! Συνολικά κατέκτησε 6 χρυσά, 4 αργυρά και 11 χάλκινα μετάλλια.


Τα μετάλλια κατέκτησαν:


Χρυσά:


ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (2)


ΜΠΕΓΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΚΕΒΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ


ΣΙΣΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


ΖΕΛΤΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ


Αργυρά:


ΝΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ


ΚΕΒΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΕΤΡΟΥΛΑ


ΣΑΜΣΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ


Χάλκινα:


ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (2)


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (2)


ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΛΛΗ ΕΜΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (2)


ΣΙΝΑΝΑΣ ΣΑΒΒΑΣ


ΟΥΓΚΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ


ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ


Ο αθλητικός μας σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του για της επιτυχίες τους, τους παλιούς και έμπειρους αλλά και όσους έπαιρναν μέρος για πρώτη φορά! Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ευχόμαστε καλή πρόοδο σε όλους. Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση.


Δείτε τις φωτό:








3 σχόλια:

  1. Πάντα επιτυχιες όλοι φίλοι και γνωστοί είστε άξιοι γιαυτό πατε μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θελουμε πρόοδο σε όλα τα αθλήματα.Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργος Κεβίδης ένας πολύ καλός άνθρωπος και ακόμα καλύτερος δάσκαλος !!! Πάντα επιτυχίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365