Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Ευρυθρόλευκο το τοπικό ντέρμπι στους Γαλατάδες (ΦΩΤΟ)

Δειτε τις φωτο
Ερυθρόλευκο βάφτηκε το τοπικό ντέρμπι του πρώην Δήμου Μ. Αλεξάνδρου, με τον ιστορικό Ολυμπιακό Γαλατάδων, να επικρατεί του Άρη Λιπαρού με 1-0 και να εξασφαλίζει την συμμετοχή του στα play off, στέλνοντας παράλληλα τους κιτρινόμαυρους στα play out. 

Το παιχνίδι ήταν μέτριο, χωρίς πολλές φάσεις, με κύριο χαρακτηριστικό τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Παρ' όλα αυτά η ομάδα του Νίκου Τσιρογιάννη ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 39', όταν μετά από ασίστ του Νίκου Χαραλαμπίδη, ο Γιώργος Κάρτζιος με κεφαλιά έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους και στο 43' λίγο έλλειψε να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Μιχαηλίδης νικήθηκε από τον Ακριτίδη στο τετ α τέτ. 

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά με σκοπό να ισοφαρίσουν και έφτασαν πολύ κοντά στο 52', αλλά το πλασέ του Πέτρου Τζούρτζου, βρήκε στο οριζόντιο δόκαρι. 

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να διασπάσουν η μία την άμυνα της άλλης και έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους νικητές, κατακτώντας την 4η θέση στον 2ο όμιλο της Α1. 

Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Σιδηρόπουλου, Δέλλιου, Μανωλάκη. 

Οι συνθέσεις: 

Ολυμπιακός Γαλατάδων (Νίκος Τσιρογιάννης): Μαντζούκης, Νιοράτζε, Μιχαηλίδης, Κονδύλης (46' Καπουσούζης), Χαραλαμπίδης Ν. (90' Πάρδας), Φουρεράι, Αναστασιάδης (80' Μηλώσης), Μουχτάρης (80' Χαραλαμπίδης Κ.), Μουρατίδης (90' Κωνσταντινίδης), Βερβελές, Κάρτζιος.

Άρης Λιπαρού (Νίκος Αντωνάς): Ακριτίδης, Κυζιρίδης, Πληκαδιτης, Τουρατζίδης, Τσελεγγίδης (83' Ιωαννίδης), Ντεμπρόβα (65' Γάτσος), Τζούρτζος, Ελέζι, Μπουρνάζης, Μουρατίδης, Μουρουζίδης.








1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365