Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Ορφέας πέντε αστέρων

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των γηπεδούχων
Σαρωτικός ο Ορφέας Ριζαρίου επικράτησε με σκορ 5-1 του Όλυμπου Αψάλου και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην Α1.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των γηπεδούχων που μπήκαν από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι για την νίκη και δεν άφησαν περιθώρια στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εκτέλεση πέναλτι του Στανίση ζτο 13’ ενώ ο ίδιος παίκτης στο 21’ ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων και τα προσωπικά του τέρματα.
Στο 31’ ο Στόλης ανέβασε το σκορ στο 3-0 και λίγο πριν βγεί το ημίχρονο έγινε το 4-0 στο 43’ από τον Καράχατζη.
Στο 56´ο Ζαχαράκης μείωσε το σκορ γράφοντας το 4-1 για τους φιλοξενούμενους και το σκορ έκλεισε στο 86’ ο Βυρώζης δίνοντας θριαμβευτικό χαρακτήρα στην νίκη των γηπεδούχων.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ραμπούσης, Μιχάλογλου, Αλατζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365