Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Εκλογές στον Μορφωτικό Σύλλογο Κωνσταντίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Σας γνωστοποιούμε ότι την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00 θα διεξαχθεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην αίθουσα του Συλλόγου. Μετά το πέρας της συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. 

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη καθώς κι όποιος/α ενδιαφέρεται να μπει στον Σύλλογο. Τιμη εγγραφής κι επανεγγραφής 10€.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατα του Covid - 19.

Με εκτίμηση, 
το Δ.Σ. του Μ.Σ                    
Κωνσταντίας

*Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση μπορείτε τα απευθυνθείτε σε μέλος του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365