Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Μεγάλο διπλό ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι
Ένας εντυπωσιακός Μέγας Αλέξανδρος Όρμας άλωσε την έδρα των Αμπελειών, επικρατώντας με σκορ 3-1 του τοπικού Άρη και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την κατάληψη μίας από τις τρεις προνομιούχες θέσεις, που οδηγούν στην Α1.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με δύο αξιόλογες ομάδες, που κυνήγησαν με πάθος την νίκη, μια νίκη που τελικά χαμογέλασε στους φιλοξενούμενους, καθώς στην αρχή της επανάληψης ήταν ασταμάτητοι μεσοεπιθετικά και πήραν το σπουδαίο τρίποντο, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν στην καλή παρουσία του πρώτου μέρους, παρότι και στο τελευταίο εικοσάλεπτο πίεσαν και είχαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Στο 45’ ο Γιώργος Δήμος αξιοποίησε το πέναλτυ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και έγραψε το 1-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 46’ ο Γιώργος Νάνος ισοφάρισε γράφοντας το 1-1.

Στο 56’ ο Σωτήρης Κόγιος πάγωσε το γήπεδο γράφοντας το 1-2 για τους φιλοξενούμενους, που στο 59’ κλείδωσαν την νίκη τους όταν ο Γιώργος Νάνος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 1-3, ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Στο 90’ αποβλήθηκε ο Κώστας Τόσιος των γηπεδούχων.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ταγκαλίδης, Κωνσταντινίδης, Ατζαμιδάκης.

9 σχόλια:

  1. Θα έχει πλάκα στο τέλος Ορμα, Παλαιφυτο και Μαυροβούνι να τερματίσουν με 46 β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ορμα θα βγει έναντι του Μαυροβούνιου αν γίνει αυτό γιατί έχει καλύτερη διαφορά στα μεταξύ νομίζω αυτό ισχύει και με παλαιφυτο η ορμα έχει ίδιο σκορ εκεί δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει

      Διαγραφή
  2. Το νουμερο 4 όλοι η ψυχή τις ομάδας ακούραστος από τους καλυτερους παιχτες στην θέση του... Δίκαιο αποτελεσμα ...Φίλαθλος αμπελιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκτακτη ανακοίνωση: Από τον κόμβο εισόδου έως την κεντρική πλατεία, φωταγωγήθηκε ο δρόμος και στολίστηκε με μπαλόνια μπλε- κόκκινα λόγω της ανόδου στην Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ μπορείς να συνεχίσεις την κλάψα 😭😭😭

      Διαγραφή
  4. Το 14 της ορμας είναι μακράν ο καλύτερος τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από αμπελιες το 21 και το 9 κορυφαίοι.Απο την Όρμα το 1 το 10 και το 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365