Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Βούλιαξαν από κόσμο Λουτρά Πόζαρ και Άγιος Αθανάσιος το τριήμερο

Οι δύο υπέροχοι τουριστικοί προορισμοί της Πέλλας βούλιαξαν από κόσμο

Δύο από τους κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς της χώρας, είναι τα Λουτρά Πόζαρ και ο Άγιος Αθανάσιος.

Οι δύο υπέροχοι τουριστικοί προορισμοί της Πέλλας βούλιαξαν από κόσμο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, αφού η πληρότητα στα ξενοδοχεία, στους ξενώνες και σε όλα τα καταλύματα ξεπερνούσε το 90%, ενώ οι παροχές, η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση άφησαν ικανοποιημένους τους επισκέπτες.

Η κίνηση θύμισε εποχές προ κορονοϊού, με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό να είναι ικανοποιημένοι από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

1 σχόλιο:

  1. το θέμα είναι και η Αριδαία να έχει κανα 2 αξιόλογα μαγαζιά ποιότητας και όχι αρπαχτής για ποιοτικούς επισκέπτες.Με προτηγανισμένα προιόντα εστίαση και ποιότητα δεν υπάρχει.
    Καλά προϊόντα ,κορυφαίες πρώτες ύλες, μορφωμένοι μάγειρες, υγιείς (εγκεφαλικά) επιχειρηματίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365