Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Θετικός στον κορονοϊό ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου
Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου:


Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους όσους συνάντησα αυτές τις μέρες, αν και βρίσκομαι τις τελευταίες 2 μέρες στην Αθήνα, ενημερώνω ότι πριν λίγο και πηγαίνοντας σε ένα ραντεβού στην Δεδδηε για το γνωστό πρόβλημα του ρεύματος, στην είσοδο του κτιρίου γίνονταν  υποχρεωτικό rapid test. 


Το αποτελεσμα δυστυχώς βγήκε θετικό. Οπότε, με όσους ήρθα σε επαφή λίγο την προσοχή σας στο θέμα του Κορωνοϊού. Ενόχληση ως τώρα καμία, αλλά ούτε και τις προηγούμενες μέρες. 


Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σε 3 μέρες ΣυνεχιΖΟΥΜΕ κανονικά

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365