Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Επίσκεψη στα "κρυφά" της Υπουργού Πολιτισμού στο Βυζαντινό Κάστρο της Χρυσής και στον Δήμο Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Κακή εντύπωση προκάλεσε ή μη επίσημη ενημέρωση από τους Βουλευτές, την Περιφέρεια και τον Δήμο για την επίσκεψη της Υπουργού
Το Βυζαντινό Κάστρο της Χρυστής και τον Δήμο Αλμωπίας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Κακή εντύπωση προκάλεσε ή μη επίσημη ενημέρωση από τους Βουλευτές, την Περιφέρεια και τον Δήμο για την επίσκεψη της Υπουργού, με αποτέλεσμα να μην παρευρεθούν τα περισσότερα ΜΜΕ στην συγκεκριμένη επίσκεψή, αλλά μόνο εκπρόσωποι της αρεσκείας κάποιων. Ο Δήμος Αλμωπίας στον οποίο γεωγραφικά ανήκει το Κάστρο της Χρυσής, όφειλε να ενημερώσει για την συγκεκριμένη επίσκεψη τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για να μπορέσουν να την καλύψουν, κάτι το οποίο ΠΟΛΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ δεν έπραξε.

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας:

Επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δήμο Αλμωπίας και στο Βυζαντινό Κάστρο της Χρυσής, η υπουργός κυρία Λίνα Μενδώνη με τους συνεργάτες της,  όπου την υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης με τους αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή, τους Βουλευτές Πέλλας Διονύση Σταμενίτη και Λάκη Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της Χρυσής Βασίλη Γενίτσαρη και τον εφημέριο της Κοινότητας π. Αντώνη Καραβασίλη.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας αφού καλωσόρισε την Υπουργό Πολιτισμού, αναφέρθηκε σύντομα στην ιστορία της περιοχής, καθώς και σε υπόλοιπα θρησκευτικά μνημεία που χρίζουν ανάδειξης. Η κυρία Μενδώνη, με τη σειρά της, επεσήμανε ότι εξεπλάγη από την φυσική ομορφιά της Αλμωπίας και τόνισε την σημαντικότητα του Βυζαντινού κάστρου, το οποίο πρόσφατα εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης και οι εργασίες ανάδειξης και συντήρησης του θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2025.

Ακολούθησε ξενάγηση από τον προϊστάμενο τμήματος Βυζαντινών Αρχαιοτήτων της Εφορίας Αρχαιοτήτων Πέλλας, κ.Σταλίδη Γεώργιο.







9 σχόλια:

  1. Κανουν τα ιδια ακριβως που εκανε και ο Μπινος. Προσωπικο φωτογραφο ο ένας, προσωπικο δημοσιογραφο ο αλλο. Απορω τα λεφτά που τους πληρώνουμε σαν δημότες τα δουλευουν; Έχουν γράψει κανενα κείμενο, βοηθούν στην ενημέρωση του λαου; Ποιους δουλευει και πληρώνεται, ποιος δεν δουλευει και πληρώνεται, ποια ειναι τα ωράρια τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλα καλά, όμως με όλο το σεβασμό...ο παπάς τι δουλειά έχει εκει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ μικρή η δημοτική αρχή.Πιο κάτω δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την κυβέρνηση δεν σχολιάζει κάνεις, μόνο την τοπική αρχή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Askisis.epi.xartou.kanite.🦊🦊🦊🦊🦊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία η φώτο με τον δήμαρχο να κοιτάει τον χάρτη... άραγε τι να σκεφτόταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΦΑΣΚΕΛΑ...Η Κ.ΜΕΝΔΩΝΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ....ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ...ΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ....ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365