Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Κωνσταντίνος Λαμπρίδης: Έσπασε εκ νέου τα Πανελλήνια Ρεκόρ ο συντοπίτης μας Αρσιβαρίστας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Εκ νέου Πανελλήνια Ρεκόρ για τον συντοπίτη μας αρσιβαρίστα Κωνσταντίνο Λαμπρίδη.


Ο νεαρός αθλητής της Ολυμπιάδας Εξαπλατάνου αγωνίστηκε σήμερα στο πρωτάθλημα επίλεκτων στο ΟΑΚΑ, από το οποίο θα συγκροτηθεί η εθνική ομάδα, η οποία θα συμμετέχει στο παγκόσμιο της Κρήτης που είναι προγραμματισμένο από 1-10 Μαϊου.


Ο Κωνσταντίνος Λαμπρίδης συμμετείχε στην κατηγορία των 67 κιλών, στην οποία τερμάτισε πρώτος με πανελλήνια Ρεκόρ στο Αρασέ, στο οποίο σήκωσε 105 κιλά, στο Ζετέ, στο οποίο σήκωσε 134 κιλά και στο Σύνολο με 239.


Άλλη μία διάκριση για το νεαρό συντοπίτη μας αθλητή, ο οποίος έχει δείξει πως δεν έχει ταβάνι.


Δείτε το βίντεο:




1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365