Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Γρ. Στάμκος: Συγχαρητήρια και καλή αντιπολίτευση κ. Καστερίδη!

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Πέλλας

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Πέλλας:

Συγχαρητήρια και καλή αντιπολίτευση κ. Καστερίδη! 

Κάθε συλλογικότητα έχει αξία όταν στηρίζεται στην αλήθεια και σκοπεύει στο κοινό καλό! 

Χαιρετίζω την πρώτη συγκέντρωση φίλων του συνδυασμού του κυρίου Καστερίδη ως «κάπως πρώιμη, αλλά σημαντική διαδικασία» για μια πραγματικά δημοκρατική αυτοδιοίκηση. 
Ευχόμαστε στον κύριο Καστερίδη μια καλή αντιπολίτευση, πρώτα απ' όλα στους επόμενους δύσκολους 18 μήνες αλλά και στη συνέχεια. 

Τον καλούμε να κάνει πιο ουσιαστική την σημερινή του παρουσία στα δημοτικά συμβούλια με προτάσεις αντί των λαϊκισμών και της καταψήφισης κάθε νέας πρότασης έργου και δράσεων. 

 Όσο για τα τσιμέντα, τις λακούβες και τις γέφυρες, θα τα πούμε αναλυτικά. 

Για την ώρα… Καλή Αντιπολίτευση! 

Υ.Γ.1  Ενημερώστε τους συντάκτες της ανάρτησής σας ότι τα ελάχιστα επικίνδυνα δέντρα που κόπηκαν στο δήμο μας είχαν και την έγκρισή σας αφού οποτεδήποτε και για οποιαδήποτε κοπή δέντρων παίρνουμε απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο την οποία και υπερψηφίζετε πάντα κ. Καστερίδη.

Υ.Γ.2  Όσον αφορά στην πεζογέφυρα να σας θυμίσουμε ξανά ότι, ως δημοτικός σύμβουλος, έχετε εγκρίνει την πρόταση που υπέβαλε ο δήμος Πέλλας στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ για την κατασκευή της και ότι οι εκπρόσωποί σας στην οικονομική επιτροπή έχουν εγκρίνει και αυτοί το αποτέλεσμα της διαγωνιστικής διαδικασίας. 
Γνωρίζετε άρα και τον προϋπολογισμό και το κόστος κατασκευής και την πηγή χρηματοδότησής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365