Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Δ. Μπίνος: Ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου:

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας βρίσκεται εκτεθειμένη απέναντι στους πολίτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ηλεκτρονικής σελίδας, η σύζυγος του διορισμένου Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας φρόντισε για όλες τις λεπτομέρειες αλλά και συντόνισε παράσταση του Καραγκιόζη το Σάββατο στο Ξενιτίδειο υπό την αιγίδα της επιχείρησης.

Σαφώς και αποτελεί πρωτοφανή πρακτική αλλά και εξωθεσμική παρέμβαση που γυρίζει την αυτοδιοίκηση και την Αλμωπία δεκάδες χρόνια πίσω. Την ίδια ώρα που ο διορισμένος Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ, βρισκεται στο Βελιγράδι για αποστολή σε διεθνή έκθεση της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών χωρίς να έχει κανέναν ρόλο, αποτελεί παγκόσμια παραδοξότητα να αφήνει στη θέση του την σύζυγο του, ενώ υπάρχει Αντιπρόεδρος.

Πλέον μόνο ένας δρόμος υπάρχει, αυτός της ευθιξίας. Περιμένουμε άμεσα  να καταθέσει την παραίτηση του από την Προεδρία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Αλμωπίας. Είναι η μόνη χρήσιμη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει μετά από αυτό το ανεπανάληπτο φιάσκο.

6 σχόλια:

  1. Εδώ που τα λέμε δίκιο έχει ο Μπινος.Από που κι ως που η σύζυγος ; Συγνώμη αλλά μας βλέπουν .. κύριε Μπατση ενημερώστε ότι είναι παράβαση….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι5.26.θελετε ενημέρωση οικονομικού περιεχομένου?δεν καταχράστηκε χρήματα η κυρία.αντιθετως βοήθησε.μια παιδική ψυχαγωγική παράσταση που τόσο λείπει από την περιοχή μας ήταν.δυστυχως τα σημαντικότερα περνάν απαρατήρητα αλλά το βέλος με δηλητήριο σε ετοιμότητα των

      Διαγραφή
  2. Αντί να πούμε μπράβο που έγινε κάτι τόσο όμορφο και πέρασαν καλά τα παιδιά κάνουμε μικροπολητικη κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΟΥ, ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΕΡΑΒΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ?ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ,ΥΠΟΚΡΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον τον είχε διορισμένο οδηγό τού.
      Δεν εξηγείται αλλιώς οι τόσες φορές που έκαναν βόλτες με τον δημοσιογράφο για οδηγό του.

      Διαγραφή
  4. Και όταν δεν του άρεσε του πρωην κάποιο σχόλιο δεν γινόταν η ανάρτηση του δηλ λογοκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365