Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Έρχονται χιόνια στην Κεντρική Μακεδονία – Νέα πτώση της θερμοκρασίας από την Παρασκευή

Η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή από την Παρασκευή 18/03
Ψυχρές αέριες μάζες από την Βορειοανατολική Ευρώπη θα επηρεάσουν από αύριο, Πέμπτη 17/03, την χώρα με αποτέλεσμα με αποτέλεσμα τη νέα πτώση της θερμοκρασίας καθώς και την εκδήλωση βροχοπτώσεων αλλά και χιονοπτώσεων.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, στην Κεντρική Μακεδονία αναμένονται σποραδικές βροχοπτώσεις από το μεσημέρι της Πέμπτης 17/03, οι οποίες προς το βράδυ θα πυκνώσουν και θα ενταθούν. Από την νύχτα της Πέμπτης 17/03 προς Παρασκευή 18/03 έως το βράδυ της Παρασκευής 18/03 θα σημειωθούν χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. 

Στις περιοχές χαμηλού υψομέτρου αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές ενώ πιθανότητα για χιονόνερο ή χιόνι υπάρχει έως το πρωί και από το απόγευμα.

Η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή από την Παρασκευή 18/03. Η μέγιστη θερμοκρασία τόσο την Παρασκευή 18/03 όσο και το Σάββατο 19/03 δεν θα ξεπεράσει τους 9 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζεται η ελάχιστη και μέγιστη θερμοκρασία που αναμένεται στις πρωτεύουσες των 7 νομών της Κεντρικής Μακεδονίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365