Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι γεια σας και χρόνια πολλά.


Όλοι τις σημαίες στο μπαλκόνι και αφήστε τα άλλα. Οι Τούρκοι της έχουν κρεμασμένες όλο τον χρόνο!


Ποδοσφαιρικά, δυστυχώς για την ομάδα της συμπρωτεύουσας, τον Α.Σ, απ' ότι δείχνει του χρόνου θα είναι Α1.


Και νομίζω πως δύσκολα θα ανέβει ο πρωταθλητής μας στην Γ, άρα από την νέα σεζόν η Α1 θα έχει 17 ομάδες.


Ωραία, 34 αγωνιστικές είναι ότι πρέπει.

Θα αρχίσει το πρωτάθλημα αρχές Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει αρχές Ιουνίου.


Και μια υποσημείωση. Να προσέξουν και οι Πειρατές, γιατί η νίκη της ομάδας των καταρρακτών στην Μηχανιώνα, έμπλεξε τον πάτο. Μπορεί και να πέσει ομάδα με 33 πονταλακια στην ισοβαθμία. Εγώ το γράφω τώρα για προσοχή!!!


Πάμε στα δικά μας. Ακούω διαμαρτυρίες για το Κυριακη- Τετάρτη στα οφ του 2ου ομίλου. Εγώ λέω κακώς φωνάζουν διότι ο Champione the Pella θα πάει έτοιμος στα μπαράζια.


Το μεγάλο πατιρντι όμως γίνεται στην Α. ....Κυρ Χρήστος, μπάρμπα Γιάννης, Σάιμον και Λουτσε, απ' ότι φαίνεται θα παλέψουν για 2η-3η θέση ως το τελευταίο σφύριγμα της 30ης Απριλίου. Τουλάχιστον σήμερα, δεν μπορώ να προβλέψω τα δύο φαβορί γιατί το παρελθόν μας έχει διδάξει πολλά. Για ένα είμαι σίγουρος, ότι οι δύο κερδισμένοι δεν θα ψήσουν αρνάκι την Πρωτομαγιά αλλά μοσχαράκι.


Παρατηρώ και στην βάση ότι όλοι έχουν Μπούμπα τον Μεγαπλάτανο. Όσο μένουν οι Παοκτζηδοπατριαρχες στους 12, άλλο τόσο ελπίζουν οι της Δόξας του μεγάλου πλατάνου. 

Μήπως όμως θα πρέπει η αρχή να βάζει πλέον όλα τα ματς της Α ίδια μέρα; Έτσι για το τυπικό μέρος!


Άλλο να ξέρω το αποτέλεσμα από χθες!!

Σας ευχαριστώ για την εκτίμηση και την συμπαράσταση που μου δείχνετε και εύχομαι σε όλους σας καλή συνέχεια.

3 σχόλια:

  1. Σπέρα τεράστιε βόρειε άνεμε,η αλήθεια είναι ότι μας έλειψες,όμως κι εσύ πέρασες δύσκολες στιγμές αυτές τις μέρες,κι εύχομαι από καρδιάς να σαι υγιείς να την θυμάσαι,στα του οίκου μας τώρα,έχεις δίκιο σε όσα λες,ισοβαθμίες θα παίξουν τεράστιο ρόλο για όσους γνωρίζουν μπαλιτσα,εσύ είσαι καθηγητής οπότε έχουν βάση όλα τα παραπάνω... ΘΕ'Ω'ΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 3 τα ξημερώματα μας την λες για το γκολ των Σκοπίων; Εδώ μιλάμε για μπαλλιτσα της Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365