Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Πανηγυρικά στην Α’ ο Φίλιππος Γιαννιτσών

Είναι μια μεγάλη επιτυχία

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την φετινή σεζόν ο Φίλιππος Γιαννιτσών που επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του Ηρακλή Αγ.Λουκά και πανηγύρισε την επάνοδο στην Α’ Κατηγορία.


Είναι μια μεγάλη επιτυχία που είχε πρωτεργάτες την διοίκηση, το τεχνικό team και φυσικά τους αθλητές που έχουν και την μερίδα του λέοντος.

Μετά από ένα αμφίροπο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι στην επανάληψη και κατάφεραν μα πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 57’ με τον Καρπάτση και να σιγουρέψουν την νίκη τους στο 81’ με τον Τσιτσούκη να γράφει το 2-0 και να κλειδώνει την νίκη των γηπεδούχων.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Δαργινίδης, Παπαδόπουλος Η., Μητώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365