Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

1821 μετά μουσικής από τα Τμήματα Μουσικής Προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου Αριδαίας

Τα παιδιά έπαιξαν σολιστικα
Τα τμήματα Μουσικής Προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου Αριδαίας γιόρτασαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου ηχογραφώντας, αναρτώντας στο διαδίκτυο και κωδικοποιώντας μέσω qrcode αγαπημένα παιδικά τραγούδια!

Ειδικότερα, τα παιδιά έπαιξαν σολιστικα στο μεταλλόφωνο και ως μουσική μπάντα κρουστών μουσικών οργάνων τύπου Orff με συνοδεία πιάνου.

Άξιο μνείας είναι το γεγονός ότι το εν λόγω εκπαιδευτικό πρότζεκτ πραγματοποιήθηκε σε συνέργεια με δράση @codeweekeu @codeweekgr των τμημάτων που συνδέεται με τον ψηφιακό γραμματισμο των μαθητών του Ωδείου.

Μπορείτε να δείτε τα έργα των παιδιών και τις συνδέσεις QR στο Δημοτικό Ωδείο Αριδαίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365