Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ήττα με πολλά παράπονα ο ΑΣ Γιαννιτσά

Το παιχνίδι ήταν μέτριο
Στα Γιαννιτσά, ο Μακεδονικός συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον τοπικό ΑΣ Γιαννιτσά, όμως κατάφερε να αποδράσει με το «τρίποντο» επικρατώντας με 2-0. Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο α’ μέρος και όλα κρίθηκαν στην επανάληψη. Ο Μακεδονικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 63’. Ο Γαρύφαλλος κέρδισε πέναλτι  και ο Τοπούζης το αξιοποίησε κάνοντας το 0-1. 

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 55’, οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πρέτσι.

Στο 66’ άναψαν τα αίματα, καθώς οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, το οποίο όμως δεν καταλόγισε ο διαιτητής Παρχαρίδης (Δράμας), ενώ ακολούθησε ολιγόλεπτη διακοπή, καθώς άνθρωποι των Γιαννιτσών μπήκαν στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή.

Στο 78’ ο ΑΣ Γιαννιτσά έμεινε με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε για δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σαμαράς.
Στις καθυστερήσεις ο Λάλκοβιτς σκόραρε για τους φιλοξενούμενους και έδιωξε τις όποιες αμφιβολίες για τον τελικό νικήτή.

Ο. ΑΣ Γιαννιτσά ολοκλήρωσε τον αγώνα με οκτώ παίκτες, καθώς δευτερόλεπτα μετά το δεύτερο τέρμα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Μπαμπαλής.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Παρχαρίδης, Σιαμάνης, Κοτανίδου (Δράμας).
Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Γιάννης Γυριχίδης): Μούτσα, Πλατσιώτας, Γαλούπης, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος, Χατζόπουλος, Αθανασιάδης, Σαμαράς, Χαραβητίδης, Πρέτσι. Έπαιξαν και οι Τασιώνας, Χατζηαλεξιάδης. 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Αναγνώστης, Πολύζος, Σαραγιώτης (32’ Τσιαμπάζης), Δοξάκης (71’ Θεοδωρίδης), Ζαννάκης (46’ Λάλκοβιτς), Ουζούνογλου (46’ Καράμπελας), Μπρατσιάνι, Γαρύφαλλος, Τοπούζης (89’ Βασιλείου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365