Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

«Μοιρασιά» στα Γρεβενά

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1

Τέλος στο σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών του Εδεσσαϊκού έβαλε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι. 


Ο Τεμερτζόγλου στο 33’ άνοιξε το σκορ για τον Εδεσσαϊκό, ισοφάρισε στο 50’ ο Μανακίτσας για τους Γρεβενιώτες. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Κτην. Αστέρας, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ρούσσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιούργιας, Μιχαλάς, Σάτκλιφ (Κέρκυρας).

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Βλάχος): Βίδρας, Δραγατσίκης, Δημητριάδης, Κωτσούλας (46’ Μανακίτσας), Ρούσσης, Μπαλίτσας (80’ Νικολάου), Σάλλα, Χαματάι, Αποστόλου (70’ Καραμήτρας), Αγκάστρα (70’ Στεργιόπουλος), Δούμας.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Αλέξανδρος Κούρτογλου):Τεντζέρης, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος (85’ Σούκιας), Κουκουλέκης Τ. (90’ Κουκουλέκης Δ.), Καλαμπάκας, Προύντσης, Τεμερτζόγλου, Κυζιρίδης, Ντόγος, Κατικαρίδης (70’ Σπαρτιάτης), Μεληκιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365