Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Π.Ε. Πέλλας: Χιόνια και τσουχτερό κρύο συνθέτουν το σκηνικό του καιρού

Η θερμοκρασία βρίσκεται κοντά στους 0 βαθμούς Κελσίου

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν σε αρκετές ορεινές περιοχές της Πέλλας κατά την διάρκεια της νύχτας, κυρίως στον Δήμο Αλμωπίας, αλλά και στον Δήμο Έδεσσας, στον οποίο χιόνισε και σε πιο ημιορεινές περιοχές.


Η θερμοκρασία βρίσκεται κοντά στους 0 βαθμούς Κελσίου, ενώ το κρύο είναι τσουχτερό.


Η περιφέρεια και δήμοι βρίσκονται σε ετοιμότητα και εκχιονιστικά μηχανήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους οπου χρειάζεται. Είναι ενδεικτικό πως σε όλη την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας, χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες παντού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.


Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365