Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Μήνυμα

Στη χώρα μας, όπως σε όλα τα έθνη, οι γυναίκες ανά τους αιώνες αγωνίσθηκαν για δικαιοσύνη, έσπασαν φραγμούς, στήριξαν τις οικογένειές σε περιόδους κρίσης, με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα. Πολύ συχνά, όλα αυτά τα κάνανε, ενώ τους στερείτο η ελευθερία, η πλήρης συμμετοχή και οι ίσες ευκαιρίες που οφείλονται σε όλες τις γυναίκες. 


Η συνεισφορά τους έχει υποτιμηθεί. Οι ιστορίες τους έχουν παραμεληθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια στιγμή για να δεσμευτούμε. Από το μικρότερο χωριό του Δήμου μας και σε όλο τον κόσμο για να καταργήσουμε τα αληθινά εμπόδια που τροφοδοτούν τις ανισότητες μεταξύ των φύλων και υπονομεύουν τις δυνατότητες των γυναικών. Παρά όμως τα επίμονα εμπόδια, οι γυναίκες μας δείχνουν το δρόμο, καθημερινά. 


Γι’ αυτό σήμερα, ας φερθούμε ως κοινωνία, όπως μας αξίζει. Να βάλουμε τέλος σε κάθε περιστατικό βίας, σε κάθε απόπειρα περιθωριοποίησης… Σε κάθε τι, το οποίο δεν τοποθετεί τη γυναίκα ισότιμα μέσα στην κοινωνίας, καθημερινά.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365