Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Ανακοίνωση - Αγανάκτηση κατά της ΕΠΣ Πέλλας από τον Άρη Παλαιφύτου

Ανακοίνωση
Η διοίκηση του Άρη Παλαιφύτου θέλει να εκφράσει την αγανάκτηση της για την άρνηση της Ε.Π.Σ. Πέλλας να ακυρώσει τον αναβληθέν σημερινό αγώνα ο οποίος έπρεπε οπωσδήποτε κατά την άποψή της να διεξαχθεί δίχως αύριο. 

Λες και χάθηκαν οι επερχόμενες Κυριακές στις οποίες θα μπορούσαν να διεξαχθούν όλα τα αναβληθέν παιχνίδια της Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας. 

Το αποτέλεσμα λοιπόν να παίζουμε μεσοβδόμαδα κύριοι της Ε.Π.Σ. είναι, να χαλάμε τις κοινωνικές μας σχέσεις αναγκάζοντας και εκβιάζοντας Ερασιτέχνες παίκτες να αφήσουν τις δουλειές τους και να συμπεριφερθούν σαν Επαγγελματίες, μαθητές να αφήσουν το σχολείο, τραυματίες να σφίξουν τα δόντια και να αγωνιστούν ρισκάροντας την υγεία τους, και γενικά να κάνουμε το αδύνατο δυνατό να παραβρεθούμε στο γήπεδο με 10 παίκτες απ'τους οποίους οι 3 τραυματίες, γιατί...?..

Γιατί έτσι νομίζει η Ε.Π.Σ. Πέλλας πως είναι το σωστό. 

Ε' λοιπόν κάνετε λάθος κύριοι της Ε.Π.Σ. 

Γιατί όταν μια ομάδα δηλώνει αδυναμία να κατέβει μεσοβδόμαδα για τους παραπάνω λόγους οφείλετε να το σέβεστε.

Φροντίστε να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση γιατί το μόνο το οποίο θα καταφέρετε με αυτό είναι να  διαλύσετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μια ώρα αρχύτερα.

Υ. Γ.  Ενα Μεγάλο Βig Up για τους παίκτες μας οι οποίοι έχουν παραμείνει στην ομάδα, και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αποιαδήποτε στιγμή αυτό ζητηθεί.

11 σχόλια:

  1. Mono h arnissa sas poulaei trela me 6 paidia 14-17 mathites kai katevhke phre diplo kai efyge... wraia h 5ara?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε δίκιο, αλλά πού να το βρείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείται πως δεν πρέπει να παίζει μεσοβδόμαδα.Πολυ σωστή ανακοίνωση κ μπράβο σας
    Ο κόσμος δουλεύει,οι μαθητές σχολεία, φροντιστήρια κτλ
    Αφήνουμε δουλειές κ υποχρεώσεις για το ποδόσφαιρο.
    Σκεφτείτε κύριοι τις ομάδες κ τους παίκτες , δεν είμαστε επαγγελματίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν σας ζητήσει ο Αντωνίου και ο Στογιαννίδης χαρτί στήριξης πάλι να τρέξετε να του το δώσετε μπουνταλάδες.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν εταζες λαγούς με πετραχήλια για να φτιάξεις ομάδα
    Και αποδείχθηκε ότι είχες φύκια και μεταξωτές κορδέλες.
    Δεν σου φταίει κανένας που δεν σου έμειναν παίχτες στην ομάδα και δεν μπορείς να συμπληρώσεις 11αδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για μια φορά δεν έγινε και τίποτα... Χαλαρώστε...και οι μαθητές και όσοι μπορούν να πάνε να βοηθήσουν τις ομάδες τους . Όλοι να κάνουν μια μέρα μια θυσία .. Έλεος με την γκρίνια σας...όλα σας φταίμε. Υποχρέωση σας ήταν να μαζέψετε τους παίχτες σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8 είναι καλά ;;;;;.. χαιρετίσματα στον φαντιδη..και στον Συρόπουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τε φίλε πλάκα μας κάνεις εδώ και 5 παιχνίδια το φωνάζω εδώ μέσα αλλά δεν ακούει κανείς ότι οι ομάδα μας έχει μείνει με 11 παίχτες τώρα βγάζεις ανακοίνωση εγώ είμαι από το χωριό μας και επειδή ξέρω πολύ καλά τι γίνεται καλύτερα την ανακοίνωση να την κάνεις στον προπονητή μας που έχει διώξει όλα τα παιδιά δεν φτάιειε καμια Επς Πέλλας.θυμασαι τι σου είπα όταν παίξαμε με το Μαυροβούνι έπρεπε να χάσουμε τους ακύρωσε 2 γκολ και χάσανε και άλλες 5 ευκαιρίες εμείς τίποτα σαν ομάδα.Να σου πω και στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών που έπρεπε να χάσουμε και νικήσαμε στο 92 με τυχερό γκολ και εκεί με 12 παίχτες πήγαμε αν θυμάσαι οπότε ψάξτε το γίνεται στην ομάδα και αφήστε την ΕΠΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά μας συγκίνησε. Εδώ και δύο μήνες, ακόμη και στα ματς του ΣΚ, έχετε μετά βίας 11αδα. Ψέματα; Είναι αργά για δάκρυα και στο τέλος θα τερματίσετε 4οι. Στον Α γύρο όλα ήταν μέλι γάλα αλλά τώρα δεν μπορείτε να κερδίσετε ούτε τους μελλοθάνατους. Ψάξτε αλλού τα αίτια και αφήστε τις διαμαρτυρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι ντροπή να ομολογείς ότι εκβιάζεις ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές! Καλύτερα να βγάλετε ανακοίνωση και να ζητήσετε δημόσια συγνώμη στους ποδοσφαιριστές πάρα στην ΕΠΣ! Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και τίποτα άλλο! Τι και εάν χάσετε την άνοδο τι θα γίνει?? Το τέλος του κόσμου? Θα χάσετε εκατομμύρια? Γίνεστε παράγοντες για να ικανοποιήσετε την μισαλλοδοξία σας και τίποτα άλλο!
    Ντρέπομαι που το ποδόσφαιρο της Πέλλας το εκπροσωπούν τέτοια σωματεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι ντροπή κ μόνο που σχολιάζεις κατά αυτόν τον τρόπο δείχνεις το πόσο κακόβουλος είσαι...

    Κοίταξε μια στον καθρέφτη και ρίξε μια παχια ροχ.. Λα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365